Home Erhvervsøkonomi Værd at vide om ultralydsrensning i industrien

Værd at vide om ultralydsrensning i industrien

557
0
Industri

Ultralydsrensning vil for den gennemsnitlige dansker være et helt nyt og hidtil ukendt ord. Det er ikke desto mindre en teknologi, man bruger i højere og højere grad. Derfor mener vi, at det er værd at vide lidt om, hvordan det fungerer. Måske kommer du selv til at skulle betjene en ultralydsrenser i forbindelse med et fremtidigt job. Læn dig tilbage og bliv klogere på de smarte vaskeanlæg.

Det kan man fjerne med en ultralydsrenser

En ultralydsrenser er ikke bare endnu et vaskeanlæg i rækken – der er tale om et helt unikt anlæg. Med dette avancerede anlæg er det bl.a. muligt at fjerne blod, maling, voks, olie, sod og meget, meget mere. Der er stort set ingen grænser for, hvilke væsker og kemikalier man kan fjerne med dette anlæg. Man kan både gøre brug af vandbaseret kemi og opløsningsmidler, alt efter hvad man ønsker at foretage sig.

I dag benyttes ultralydsrensning til rigtig mange formål. Anlægget vil bl.a. komme til sin ret, når sarte emner skal behandles. Du kan blive klogere på, hvad en ultralydsrenser i bund og grund kan her: https://anmasi.dk/

Hvad koster en ultralydsrenser?

Vi har her at gøre med et meget avanceret vaskeanlæg. Derfor kommer det næppe som et chok for dig, at dette anlæg ikke er helt billigt. Den faktiske pris kan dog være svær at få frem i lyset. Prisen vil nemlig afhænge af mange ting, heriblandt hvilke moduler man vælger at tilkøbe. Du kan ved at klikke på linket fra forrige afsnit læse alt om, hvilke renseanlæg der findes på det danske marked, og hvordan man kommer i kontakt med leverandøren. Du kan sidenhen indhente et tilbud på den ønskede løsning.

Hvad med installering og service?

En ultralydsrenser skal ikke kun bestilles og leveres. Den skal naturligvis også installeres, hvilket skal ske 100 % efter bogen, hvis den skal fungere efter hensigten. Her har du selvsagt brug for fagfolk. Vælg derfor en leverandør, som tilbyder både installation og implementering. Endvidere vil det være en fordel, hvis du kan få en gunstig serviceaftale med i købet. Et renseanlæg skal nemlig serviceres fra tid til anden. Den rette vedligeholdelse og service vil gavne både arbejdsmiljø og driftsøkonomi. Derfor er det ikke det rette sted at spare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here