Home Få bedre tilbud på lån og finansiering

Få bedre tilbud på lån og finansiering

Vi låner mange penge i Danmark, faktisk flere end nogensinde før, og markedet vokser og vokser. Det betyder at det er lettere og hurtigere end nogensinde før at få et lån.

For mange danskere kan det dog også virke ret uoverskueligt at vælge imellem de rigtig mange låneudbydere der er på markedet efterhånden.

Du skal nemlig ikke udelukkende kigge på prisen når du låner penge. Der er flere andre faktorer der spiller ind når du skal vælge det rette lån til dig og din økonomiske situation.

I stedet for at ansøge hos flere forskellige udbydere kan du vælge at bruge en låneservice til at hjælpe dig med at få bedre tilbud på lån helt automatisk, uden at skulle bruge en masse tid på at søge rundt på nettet selv.

Hvordan fungerer en lånetjenste?

LånesammenligningEn låneservice fungerer ved at du, fremfor at ansøge flere steder, blot udfylder et enkelt ansøgningsskema hos låneservicen.

Du skal altså kun udfylde en ansøgning hvorefter de matcher dig med flere bankers tilbud. Du modtager de forskellige tilbud direkte og det er personlige tilbud du kan vælge at acceptere med det samme og så modtage lånet umiddelbart efter.

Du kan spare en masse tid og det eneste du skal efter du har udfyldt ansøgningen, er at vælge det lån der passer bedst til dine ønsker og behov.

Hvad er fordelen ved at bruge en låneservice?

Der er flere fordele forbundet ved at finde et nyt lån igennem en låneservice eller lånemægler som det også bliver kaldt.

  • Du sparer tid og penge ved kun at udfylde en ansøgning og modtage tilbud fra flere banker
  • Du kan nemt vælge det billigste lån blandt de tilbud du modtager
  • Alle tilbud er skræddersyet til dig og klar til at udbetale pengene når du accepterer
  • Det er gratis og uforpligtende at ansøge lån igennem tjenesten, så du kan hurtigt undersøge markedet uden at binde dig til noget

Uanset om det er forbrugslån, billån eller refinansiering du ønsker penge til, er der god grund til at bruge en lånemægler til at hjælpe dig med at gennemskue dine muligheder og det koster dig ikke en krone at benytte servicen.

Fremfor at bruge timevis på at kigge renter og Å.O.P igennem hos diverse udbydere kan du på få minutter udfylde din ansøgning og begynde at modtage de tilbud bankerne har til dig.

Hvad skal du bruge for at ansøge igennem en lånemægler?

Det er utrolig nemt at ansøge om lån på nettet generelt og med en lånetjeneste er det blevet endnu nemmere. For at udfylde ansøgningen skal du blot have dit NemId klar. Med NemId kan du nemlig give udbyderne adgang til din E-skat og så kan de automatisk selv hente alle de oplysninger de har brug for. Disse oplysninger bruger de til at lave en kreditvurdering, så de kan give dig et tilbud der passer så godt som muligt til dine ønsker og din økonomi.

Du vil typisk modtage de første tilbud ganske kort efter du har ansøgt og så kan du vælge det mest favorable tilbud på dit nye lån, hurtigt og enkelt.