Home Erhvervsøkonomi Guide til at finde den bedste kontorstol til hjemmekontoret

Guide til at finde den bedste kontorstol til hjemmekontoret

530
0
Hjemmearbejde

ANNONCE: Artiklen er en reklame

Stillesiddende arbejde og sundhed går ikke særlig godt i spænd, men det er heldigvis muligt at forebygge de fleste gener og smerter ved at investere i en ergonomisk kontorstol. Det er netop, hvad denne artikel skal handle om.

Denne artikel er skrevet til dig, som er selvstændig erhvervsdrivende eller af andre grunde arbejder hjemmefra. Arbejder du fra eget kontor i hjemmet, er det dit ansvar at købe den helt rette kontorstol. Læs evt. vores guldkorn, før du går på jagt efter din ideelle arbejdsstol.

Arbejdsstilling og helbred

Er der en sammenhæng mellem arbejdsstilling og helbred?

Ja, det er der – faktisk en ret tydelig en af slagsen.

Sidder du meget ned i løbet af en almindelig arbejdsdag, kan du meget vel få problemer med ryg, knæ eller albuer med tiden. Skal du absolut sidde ned, skal du sørge for at sidde godt, så du kan passe godt på din krop. Det er et faktum, at det er betydeligt nemmere at forebygge bl.a. rygproblemer end at behandle dem.

At man arbejder foran computeren er ikke ensbetydende med, at man skal sidde ned fra morgen til aften. Der er i hvert fald rig mulighed for at arbejde stående, hvis man investerer i et hæve/-sænkebord. Gør det evt. til en vane at arbejde stående i én time hver dag.

Så hvordan finder jeg den rigtige kontorstol?

Nogle kontorstole er mere populære end andre, men skal jeg så bare vælge den mest populære stol og krydse fingre for, at den er noget for mig?

Det kan du vælge at gøre, men du kan også vælge at gribe det an på en lidt anden måde. Ligesom med andre indkøb af møbler og udstyr til hjemmekontoret bør du tage udgangspunkt i dine egne individuelle krav og ønsker. Det kan for eksempel være, at du har en skrøbelig ryg og derfor har brug for en kontorstol med ekstra god rygstøtte.

– Altistore.no – kontorstoler (norsk forhandler af kontorstole og andet inventar)

Her får du nogle generelle tips om at vælge den perfekte arbejdsstol til hjemmekontoret:

  1. Gå aldrig på kompromis med komforten (vigtigste faktor overhovedet)
  2. Gå efter en rengøringsvenlig og praktisk kontorstol
  3. Gør brug af digitale segmenteringsmuligheder (for at finde de mest relevante stole)
  4. Sammenlign og vurder forskellige kontorstole
  5. Vær opmærksom på garantiperioden (kan sige noget om kvaliteten)

Der findes flere hundrede forskellige kontorstole, hvorfor du ikke kan tage det som en selvfølge, at alle kontorstole lever op til dine behov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here