Home Erhvervsøkonomi Hvad koster en blandemaskine?

Hvad koster en blandemaskine?

0
Hvad koster en blandemaskine?

Dette blogindlæg er sponsoreret

Blandemaskine eller cementblander – kært barn har mange navne.

Som murer ved du godt, at man ikke kan undvære en blandemaskine, hvis man skal udføre et godt stykke arbejde. Blandemaskinen er nemlig med til at sikre en homogen blanding uden klumper.

Dagens helt store spørgsmål er… hvad koster en blandemaskine? Dét spørgsmål vil du helt sikkert gerne finde svar på, hvis du drømmer om at etablere dit eget murerfirma.

Det koster den typiske blandemaskine

Det er først og fremmest vigtigt at nævne, at blandemaskiner forhandles i en række forskellige prisklasser. Der er de helt billige, som koster fra 1.499 kroner, og så er der de lidt dyrere, som koster et stykke over 10.000 kroner. De billigste blandemaskiner er hovedsageligt henvendt til hobbymanden og egner sig derfor ikke til professionel brug. Med andre ord bør man ikke købe en alt for billig blandemaskine, hvis man vil udføre professionelt murerarbejde.

Skal du have den bedst mulige blandemaskine eller også kaldet cementblander til prisen, er du nødt til at sammenligne de forskellige modeller, men hvilke parametre skal du lægge vægt på?

I næste afsnit skal vi se lidt nærmere på, hvordan de mange blandemaskiner adskiller sig fra hinanden.

Vigtige faktorer ved køb af en cementblander

I din jagt på den perfekte cementblander råder vi dig til at tage højde for følgende faktorer:

  • Effekt
  • Omdrejningstal (tromle og motor)
  • Blandekapacitet
  • Lydvolumen
  • Vægt
  • Pris

Opgaven lyder altså på at finde den helt rigtige cementblander til den helt rigtige pris. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, men mon ikke du kan finde en maskine, som indfrier netop dine behov og ønsker? Du skal under alle omstændigheder bruge tid på at udforske markedet, da mulighederne er mange.

Har du endnu ikke haft held med at finde den rigtige cementblander, så kan du alliere dig med en erfaren murer, som forhåbentlig kan lede dig på rette spor. Du kan også søge efter anbefalinger på nettet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here