Home Erhvervsøkonomi Få styr på varelageret med magnetisk tape

Få styr på varelageret med magnetisk tape

561
0
Lager

Magnetisk tape er utroligt effektivt til at skabe orden. I erhvervslivet er orden ofte lig med overblik, og derfor er denne form for tape utroligt gavnligt at anvende på arbejdspladsen.

Sådan kan du bruge det

Med magnetisk tape kan du sætte båndene op i separate striber direkte på muren eller en anden vertikal overflade. Du kan derefter købe metalliske materialer, som helt automatisk vil hænge fat på tapen. Disse kan males med maling til metal efter den stil, du gerne vil have på lageret.

Hvis du i forvejen har nogle flotte materialer, kan du købe et par stærke magneter og lime disse fast.

Du kan for eksempel anvende magtetisk tape til at hænge værktøj eller lignende op på væggen, så det er lettere at danne sig et overblik.

Du kan også bruge magnetisk tape til at skabe liv på arbejdspladsen – fx med planter

Hvis du er glad for at gå i haven og bruger tid på at finde på nye innovative projekter, er magnetisk tape noget for dig. Med magnetisk tape kan du gøre din udeområderne på arbejdspladsen til noget helt særligt.

Når magnettapen sidder god fast og jeres potter er klar til brug, skal du vælge hvilke planter, du gerne vil have på væggen. Skal de være ens eller skal det være en blanding?

Du kan altid gå ned i dit lokale plantecenter og få en snak med en professionel, som har en del erfaring og viden på området. Afhængigt af hvor væggen skal sættes op, skal det være nogle planter som enten kan tåle en del sol eller måske trives bedst i indirekte sol.

På en plantevæg, vil det dog altid gøre sig godt ud med lange smukke hængeplanter. Det vil give et udtryk for, at det netop er en plantevæg og ikke bare potter på tape.

Lys på højkant

Når du har det hele klar, kan du begynde at designe plantevæggen. Det gode ved, at du bruger magnetisk tape er, at du altid kan flytte rundt på opstillingen og derfor hele tiden skabe nyt design af væggen.

Du kan desuden vælge at tilføje et par smukke lanterner eller en lang udendørs lyskæde, som kan flettes ind i plantevæggen. Det vil lyse smukt op på en sommeraften eller se julehyggeligt ud, når væggen er dækket af hvid sne.

Du skal dog være opmærksom på, at lanternerne ikke er placeret alt for tæt på planterne, så de skader eller endda brænder dem af.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here