Home Job og uddannelse Hvordan du kan lære PowerPoint fra sofaen

Hvordan du kan lære PowerPoint fra sofaen

622
0
PowerPoint

Microsoft Office-pakken er et af de absolut mest udbredte værktøjer i danske og internationale virksomheder. Det er den, fordi den rummer et væld af programmer, der er optimeret til at gøre hverdagen lettere for alverdens virksomheder. En af disse programmer er PowerPoint, som blandt andet bliver brugt hyppigt hos diverse konsulentfirmaer som McKinsey, EY og lignende.

Hvad end du har behov for at blive bedre til at bruge PowerPoint i forbindelse med dit arbejde, eller du blot er nysgerrig på, hvad du kan opnå med programmet, så er der intet tabt ved at blive superbruger af programmet allerede i dag.

Der er mange måder, hvorpå man kan modtage undervisning i forskellige typer software. Flere aftenskoler og andre uddannelsesinstitutioner tilbyder kurser, hvor man kan møde op og få traditionel undervisning i PowerPoint og lignende programmer. Alternativt kan man søge efter frit tilgængelige videoer og artikler på internettet – disse er dog typisk målrettet en enkel funktion, hvorfor man selv skal stykke sit eget kursus sammen på denne måde.

Endelig kan man vælge et online PowerPoint kursus – der findes adskillige udbydere af disse, men et af de bedste danske kurser i PowerPoint udbydes af virksomheden Proximo. De er specialister i alt, der vedrører Microsoft Office, og de har udviklet en platform, der gør det let at blive i ekspert i PowerPoint eller et hvilket som helst andet Microsoft Office program.

Sådan kommer du i gang

Det bedste af det hele ved at benytte Proximo som udbyder af et grundlæggende PowerPoint kursus er, at du kan gennemføre kurset derhjemme. Det tager kun 6 timer, så er du superbruger, og du kan sidde i sofaen, ved spisebordet eller på terrassen, mens du gennemfører undervisningen.

Kurset kan naturligvis deles op i mindre bidder, så du ikke behøver at gøre det hele på én gang. Samtidig har du direkte adgang til support fra eksperterne hos Proximo og 30 dages tilfredshedsgaranti.

For at komme i gang skal du blot melde dig til inde på udbyderens hjemmeside, hvor du får adgang til samtlige 12 online kurser i Excel. Disse kan gennemføres når som helst, og hvor som helst – du skal blot have adgang til internettet fra enten din computer, telefon eller tablet. Når du har færdiggjort et kursus, får du et kursusbevis, som kan benyttes til at fremvise dine kompetencer inden for Microsoft Office-pakken, næste gang du skal søge nyt arbejde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here