Home Lån Lån penge til julen

Lån penge til julen

575
0
Flotte julegaver

December måned står for mange i julens tegn. Der skal holdes julefrokoster, leges pakkeleg, købes julegaver og hvad der ellers hører med denne årlige fest. Udover at være en festlig måned er december også en dyr måned, hvor mange kan få svært ved at få økonomien til at hænge sammen, og samtidig få råd til den perfekte julegave til kæresten eller børnene. Hvis man ikke har fået lagt nok penge til side kan julen altså betyde røde tal på bankkontoen og mange økonomiske bekymringer.

Selvom man har problemer med at få pengene til at slå til behøver dette dog ikke nødvendigvis at betyde, at man enten må spare på julegaverne, eller – endnu værre – julemenuen. For der er heldigvis masser af muligheder for at låne penge, og for mange vil det endda være muligt at låne penge helt gratis.

Udnyt muligheden for et gratis lån

Ja, det lyder måske mærkeligt, men den er god nok. Nogle låneudbydere tilbyder nemlig, at man kan optage det første lån hos dem gratis som f.eks. et vivus lån. Den typiske låneaftale vil være, at man kan låne omkring 4.000 kroner gratis med den eneste betingelse, at man betaler hele lånet tilbage efter 30 dage. Dermed kan denne mulighed være optimal, hvis du står i den situation, at du kan finde en låneudbyder, som du ikke tidligere har lånt penge af, og kan betale pengene tilbage efter 30 dage. At du er i stand til at betale pengene tilbage efter 30 dage er helt centralt, da der ellers vil løbe meget høje renter og gebyrer på lånet, og så vil du ende ud med et lån, som er markant dyrere, end hvad du ellers ville kunne finde. MONEYBANKER (læs mere om dem på linket) sammenligner også lån fra en masse andre låneudbydere hvis det har din interesse.

En anden fordel ved at optage et gratis kviklån er, at du kan få pengene her og nu. Du skal altså ikke igennem en længere ansøgningsproces og møde op personligt i din bank for at få pengene. Typisk vil det være muligt at få pengene inden for et par dage, og i nogle tilfælde samme dag. Denne mulighed er altså ideel, hvis du står akut og mangler pengene til lige at få de sidste julegaver på plads.

Kviklån

Du kan selvfølgelig også vælge et ’traditionelt’ kviklån, hvor du vil have mulighed for at låne et større beløb end ved de gratis kviklån. Reelt er det faktisk den samme lånetype, hvor den største forskel er, at disse lån ikke er gratis. Selvom disse forbrugslån ikke er rente- og gebyrfri kan det stadig være en fordel at vælge disse, hvis du ikke er fuldstændig sikker på, at du kan betale hele beløbet tilbage efter en måned.

Fordelen ved forbrugslån

Kendetegnet ved forbrugslån er, som navnet indikerer, at lånene kan bruges til almindeligt forbrug, og er således ikke øremærket en bestemt udgiftspost som for eksempel bilkøb. Kviklån giver dig således fuld frihed i forhold til, hvad du vil bruge pengene på. Muligheden er altså ideel til dig, som lige mangler de sidste penge til julegaverne.

Du skal dog stadig huske på, at frihed ikke fratager dig ansvaret for at betale lånet tilbage, så før du vælger at optage et lån skal du være sikker på, at du overhovedet har mulighed for at betale lånet tilbage igen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here