Home Andet 3 tips – Sådan investerer du som begynder

3 tips – Sådan investerer du som begynder

552
0
Penge

Har du overvejet at gå i gang med at investere nogle af dine sparepenge, eller er du allerede lidt i gang men ved ikke helt præcist hvad du skal investere i? Så er du overhoved ikke alene, og derfor har vi valgt at dele nogle af de tips med dig, som du kan begynde at bruge allerede i dag for at få en god start på dine investeringer.

1. Spred dine investeringer

Noget af det vigtigste du skal gøre, er at begynde at sprede dine investeringer. Du bør som det første, inden du investere nogle af dine penge, sørge for at få investeret i flere forskellige ting, og ikke kun en enkelt type investering. Det betyder at i stedet for at investere i aktier som det eneste, så skal du vælge nogle forskellige investeringstyper. Du kan også vælge noget af det nyeste der findes, som er crowdlending og hvis du er i tvivl om hvad crowdlending er, så læs denne artikel som hedder hvad er crowdlending? Hvor du får forklaret hvad det er og hvordan du kan tjene penge på det. Derudover så bør du kigge på en spredning indenfor minimum 3 forskellige typer investeringer.

Du kan også finde en video af crowdlending her, hvis du er nysgerrig:

2. Kend din risiko

Du skal vide hvad for en risiko du ønsker at have, når du investere, da der er risko ved alle typer investeringer. Du kan ikke investere i noget, hvor du får et afkast, uden at der følger en risko med. Det betyder også at du skal være klar over hvad den er inden du går i gang med at investere. Du skal IKKE investere penge du ikke har råd at tabe.

3. Lav automatiske investeringer

Når du investere, så bør du altid lave faste overførsler som sker helt automatisk, så du sikre at du løbende kan få investeret dine penge. Derudover så vil du også på den måde kunne sikre at du hele tiden får investeret uden at bruge pengene på forbrug, som mange kommer til, hvis de kun investere de penge som de har tilbage sidst på måneden.

Derfor skal du betale dig selv af først, hvilket betyder at inden du bruger penge på forbrug, så har du allerede taget den del af kagen som du ønsker at investere og derefter så har du resterne til forbrug til resten af måneden, til du modtaget næste lønseddel. Uanset om du investere i crowdlending, eller aktier, så kan du lave automatiske overførsler som sikre at pengene bliver investeret.

Konklusion

Dit fremtidige ’’jeg’’ bliver glad for at du begynder at investere. Du kan begynde for meget få kroner om måneden, og eksempelvis når du investere i crowdlending, så kan du investere i lån helt ned til 10 euro, hvilket svare til 75 kroner, og med Nordnets månedsopsparing kan du investere helt ned til 500 kroner om måneden, hvilket de fleste har råd til. Se at kom i gang i dag, hellere end i morgen.

Held og lykke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here