Home Privatøkonomi Spar penge på mad

Spar penge på mad

1
Spar penge på mad

Mad er en af grundstammerne for livet, som vi kender det. Derfor skal der naturligvis mad på bordet hver eneste dag. På trods af dette behøver du ikke hovedløst at købe dyr mad. Hvis du gennemtænker dit madforbrug og dine madvaner, er der mange penge at hente hver eneste måned. Der er mange måder, du kan spare penge på mad hver måned. Du kan herunder finde tre gode råd til at spare på madbudgettet.

Lav en madplan

En madplan er et effektivt værktøj i kampen for at spare penge. Det kan samtidig spare dig for en masse besvær, idet du kan undgå at skulle finde på aftensmaden hver eneste dag. Med en madplan kan du tilrettelægge maden langt ud i fremtiden, og på den måde kan du undgå en masse stress og jag. Hvis du ikke selv er så opfindsom, når det kommer til at finde på forskellige retter, er der heldigvis hjælp at hente. På nettet kan du nemlig finde utallige forskellige madplaner.

Køb dagligvarer på tilbud

Udover en madplan er et andet godt råd, at du køber dine dagligvarer på tilbud. Det er nemt, hvis du har en madplan, fordi du med den kan planlægge langt ud i fremtiden. Ved at holde øje med diverse tilbudsaviser eller prissammenligningsværktøjer kan du finde ud af, hvornår de rette dagligvarer er på tilbud. Det vil kunne spare dig for flere hundrede kroner om måneden. I særdeleshed hvis du køber stort ind, da der ofte er mange penge at hente ved at gøre det.

Lav din egen mad

Det er selvsagt billigere at lave sin egen mad end at spise ude hver aften. Derfor er det vigtigt, at du som oftest selv står for madlavningen. Begræns dit forbrug af take away og restaurantbesøg og find i stedet selv forklædet frem og begynd dit nye kokkeeventyr. Det kan både komme din pengepung og din mave til gode. Lån penge nu, hvis du mangler penge til mad.

1 COMMENT

  1. Synes generelt madbudgettet er der hvor vi måned efter måned fejler i vores forsøg på at spare penge. Vi bruger i gennemsnit 1.500 kr. på at spise ude hver måned, hvilket i mine øjne er et alt for højt beløb, omend vi er 6 mennesker i familien. Mvh Jesper

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here