Home Andet Værd at vide om færdselsuheld og erstatningsmuligheder

Værd at vide om færdselsuheld og erstatningsmuligheder

601
0
Økonomi

Dette blogindlæg er sponsoreret

Er uheldet ude, og bliver du udsat for et færdselsuheld, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Når der sker uheld i trafikken, er der altid en ansvarlig person, der forvolder skaden. Denne person har en lovpligtig ansvarsforsikring, der kan erstatte personskade og materielle skader på bilen. Herunder vil du blive introduceret til nogle udvalgte erstatningsmuligheder, hvis uheldet er ude:

Tabt arbejdsfortjeneste – Du har mulighed for at få godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste, hvis du i en periode ikke har været i stand til at gå på arbejde på grund af færdselsuheldet. Du kan få erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, så længe du er helt eller delvist sygemeldt.

Svie og smerte godtgørelse – Hvis ulykken har forvoldt skade på dig, så kan du muligvis få godtgørelse for svie og smerte. Det kræver, at du er sygemeldt af din læge, og at du er under lægelig behandling, ligesom du ikke må have genoptaget arbejdet.

Varige mén – Er du så uheldig, at du får varige mén af ulykken, er du berettiget til at få godtgørelse for det. Erstatningens størrelse afhænger af en lægefaglig vurdering, der er baseret på Arbejdsskadestyrelsens méntabel.

Hvis du er udsat for et trafikuheld, så anbefaler vi, at du tager fat i en erstatningsadvokat, der kan hjælpe dig med at hitte rede i alle de forskellige former for erstatninger. En advokat vil samtidig sikre dig, at du ikke bliver snydt på grund af juridiske spidsfindigheder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here