Home Lån Tre tips til at finde billige lån

Tre tips til at finde billige lån

570
0
Penge

Man kan lige så godt se det i øjnene. Langt de fleste mennesker vil på et tidspunkt i deres liv komme i en situation, hvor de er nødt til at optage et lån for at komme ud af en økonomisk pine, reparere ting i hjemmet, købe hus eller andet. Man skal dog ikke søge det første og bedste lån, hvis man står i en kneben situation og mangler penge her og nu. Det handler om at finde de billigste lån på markedet. På http://billig-lan.dk/ finder du en liste over låneudbydere.

Tip 1: Det første man skal kigge på, når man leder efter billige lån, er naturligvis renten på lånet. Denne afhænger oftest af lånebeløbets størrelse, afdragsperioden samt låneudbyderen. Kan man ikke låne i banken, som oftest har de laveste renter, så må man lede efter et billigt lån, med en så lav rente som muligt.

Tip 2: Hold øje med det samlede skyldbeløb, inden du godkender din låneansøgning. Hos alle låneudbydere vil man inden godkendelse af låneaftalen få lov at se tallene igennem. Låner man f.eks. 10.000 kroner, skal man derfor holde øje med det fulde tilbagebetalingsbeløb, da man i nogle tilfælde kan risikere at skulle tilbagebetale dobbelt så meget, som man låner.

Det tredje tip er det vigtigste; lån aldrig mere end du skal bruge

Når man er sikker på at blive godkendt til et lån online, kan man nemt fristes til at hæve lånebeløbet til mere end dét, man i realiteten skal bruge. Man skal dog ikke lade sig lokke, men kun låne dét man skal bruge, da man ellers kan ende i en slem kattepine, ved ikke at kunne betale renter og afdrag til tiden. Mange ender i en ond cirkel med kviklån og andre online lån, da man ikke skal stå skoleret for en utålmodig bankrådgiver, der vil vide præcis, hvad pengene skal bruges til. Man skal derfor sørge for at have kigget sine egne finanser gennem, inden man låner et stort beløb, da man hurtigt kan komme i knibe og endda ende i RKI, hvis ikke man betaler til tiden på sit billige lån.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here