Home Privatøkonomi Guide til at spare penge på din næste seng

Guide til at spare penge på din næste seng

534
0
Soveværelse

Når du skal investere i noget, der gerne skulle holde en god rum tid ud i fremtiden, er det altid en god idé at bruge lidt tid på at sætte dig ind i, hvad du egentlig ønsker, og hvordan du kan få det så billigt som muligt. For eksempel, når du skal finde den rette seng til soveværelset for at sikre dig en god nats søvn.

Gør dig klart, hvad du søger

Er du single, i forhold, gift eller alt det, der ligger derimellem, så er det oftest en fordel at investere i en dobbelt- eller halvandenmandsseng, for enkeltsenge har det med at blive for smalle til de fleste voksne mennesker.

Ud over størrelsen er der en hel del andre ting, du kan forholde dig til, for at gøre det endelige valg lettere for dig selv:

  1. Højde – Der er stor forskel på højden af sengene på markedet. Det kan faktisk gøre en stor forskel for dig, at din seng har den rigtige højde i forhold til ind- og udstigning. Har du en for lav seng, kræver den en hel del mere at komme behageligt på plads og op igen. Er sengen på den anden side for høj, vil det måske kræve en skammel.
  2. Elevation eller ej – Har du tv i soveværelset, eller er du glad for at læse inden sengetid, kan det være en stor fordel at kunne hæve hovedgærdet, så du ikke får ondt i nakken eller ligger ubehageligt, når du læser eller ser din yndlingsserie i sengen.
  3. Boxmadras eller kontinentalseng? – Boxmadrassen er ofte vores første seng i den nye lejlighed, når vi flytter hjemmefra, og mange er tilfredse med den langt op i alderen, men den mere komplekse kontinentalseng gør større og større indmarch på markedet.

Når du har overvejet disse råd, er det tid til at finde ud af hvor du kan få din seng billigst. Et godt råd er at købe sengen på Black Friday eller i januar, hvor alle butikkerne holder udsalg. Ellers er det bare at holde øje. Se flere tilbud på senge på nettet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here