Home Opsparing Sådan får du flere penge på bogen

Sådan får du flere penge på bogen

912
0
Penge og bøger

Kunne du godt tænke dig at få flere penge på bankbogen, så du kan få råd til alle de ting, du drømmer om? Selvfølgelig; hvem kunne ikke det? Når du gerne vil have flere penge på bankbogen, er der helt overordnet to måder at gøre det på. Enten skal du forsøge at få flere penge ind på bogen ift. dem, der er der i dag. Alternativt kan du få de penge, der allerede er der, til at yngle, så dine penge tjener flere penge til dig – også, når du sover. Det lyder ikke dumt, vel?

Her får du nogle tips og tricks til, hvordan du kan få flere penge på bogen helt uden, at du behøver at anskaffe dig et ekstra jo eller arbejde flere timer på dit nuværende.

Invester og få dine penge til at yngle

Den smarteste måde hvorpå du kan få flere penge på bogen, er at investere de penge, der allerede står der. Når du investerer dine penge, vil de – såfremt du investerer dem fornuftigt – skabe et afkast. Har du f.eks. 50.000 kr. til at stå på bankbogen, og du investerer dem til en forrentning på 10%, tjener du 5.000 kr. på et år; helt uden at røre en finger.

Det kræver selvfølgelig, at du sætter dig ind i, hvad du laver. Det kan du f.eks. gøre ved at besøge Saxo Bank og læse mere om Saxo og de forskellige muligheder, der er for at investere online.

Lej dine ting ud

En anden mulighed for at få flere penge på bogen uden at skulle arbejde, er at leje nogle af dine ting ud. Hvis du har en bil, kan du f.eks. tjene penge på at leje den ud via tjenester som GoMore. Du kan også leje dit sommerhus ud, hvis du har sådant et – ja faktisk kan du leje dit eget hjem eller blot en sengeplads ud via AirBnB, hvis du vil! Der er rig mulighed for at leje dine ting ud, og tjene gode penge på det.

Lav en hjemmeside

Det kræver selvfølgelig lidt arbejde at lave en hjemmeside, men mon ikke du alligevel foretrækker det fremfor at køre rundt med reklamer i silende regnvejr? Du kan både lave hjemmesider, som du sælger til andre, eller lave hjemmesider, som du selv sælger noget fra. Kun fantasien sætter grænser i onlineuniverset, og her kan der faktisk være mange penge at tjene, hvis du er dygtig til at lave fængende og flotte hjemmesider. Prøv det selv!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here