Home Privatøkonomi 8 ting mænd bruger for mange penge på

8 ting mænd bruger for mange penge på

0
8 ting mænd bruger for mange penge på

Elektronik

De fleste mænd er vilde med elektronik. Mænd kan godt lide at have det nyeste fladskærms-TV og den hurtigste computer. Udviklingen med teknologi går stærkt og det betyder derfor at det er nemt at bruge en formue på ny teknologi. Netop noget som de fleste mænd gør.

Alkohol

Alkohol er noget mænd er slemme til at bruge mange penge på. I deres unge år er det de vilde byture med masser af sprut som får alle de hårdt tjente lommepenge fra Fakta til at gå op i røg. Med alderen bliver byturene færre men til gengæld bliver det skiftet ud med en mere sofistikeret tilgang til alkohol. Nu er det pludselig dyre vine, whiskey og andet alkohol som har interessen og som der bliver brugt mange penge på.

Ure

Ure er det eneste rigtige smykke en mand kan bære og netop derfor er ure noget som mange mænd bruger penge på. Der findes mange fede ure til mænd, og netop derfor er det nemt at blive fristet til at købe et nyt flot ur. Især hvis man som mand har udviklet smag for de dyre urmærker som Rolex, Omega, Breitling osv. kan det hurtigt blive en bekostelig interesse.

Biler

En rigtig mandeting er fart og biler. De fleste mænd kan lide hurtige (dyre) biler og er derfor villig til at bruge en anselig mængde sine penge på en fed bil. Biler er en interesse der for de fleste mænd er opstået lige siden barndommen og det er derfor noget der prioriteres højt hos mænd endnu ikke er under tøflen hos deres kone og har indvilget i at købe en Citroen Berlingo. Mænd kan godt lide biler og kan godt lide at bruge penge på fede biler.

Gambling

De fleste mænd kan lide spænding og spil. Netop derfor bruger mange mænd penge på gambling. Både en casino-tur med drengene kan blive en dyr fornøjelse eller det daglige spilleforbrug på oddset. De fleste mænd kender til følelsen af at sidde sammen med vennerne og se Champions League og så skal der da spilles lidt penge på kampen for at gøre den ekstra spændende. Gambling er noget mænd i høj grad bruger mange penge på.

Sport

Sport er en af de største interesser hos mænd og dermed også noget der bliver brugt mange penge på. Mænd kan godt lide at dyrke sport og der bliver således brugt penge på at have det nyeste udstyr, hvad end det er fodboldsko, golf-køller eller tennisketcher. Mænd elsker også at se sport. Her er det en udgift at abonnere på diverse tjenester som gør det muligt at se alverdens sportsgrene. En tur ind og se sit yndlingshold spille koster også penge i form af billet, samt øl og mad på stadion.

Fitness medlemsskab

De fleste mænd kender følelsen gerne at ville i form. Entusiasmen er stor og det er nu man gerne vil i sit livs form og træne så kroppen bliver sommerklar. Man melder sig ind i det nærmeste fitness og til at starte med går det som smurt. Man får trænet 3-4 gange om ugen og fremskridtet et stort. Gradvist bliver det dog svære at opretholde motivationen og man ender med at betale, måned efter måned, til et fitnessmedlemsskab som man ikke bruger.

Sko

Det er ikke kun kvinder der bruger mange penge på sko. Sko er også en udgift som er stor hos mænd. Primært af den årsag, at mænd generelt er rigtig dårlige til at passe på deres sko. Især i vinterperioden er mænd rigtig dårlige til at få rengjort deres sko og det nemmeste alternativ er at købe et par nye.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here