Home Andet Hvad koster et hegn af høj kvalitet?

Hvad koster et hegn af høj kvalitet?

536
0
Hegn

Et hegn er ikke bare et hegn. Der findes flere hegntyper, end man kan tælle på to hænder, hvorfor man først og fremmest skal definere, hvilket hegn man ønsker at købe. Ønsker du at købe et dyrehegn, byggepladshegn, panelhegn, elhegn eller en helt femte type hegn? Det skal du gøre dig tanker om, inden du indhenter tilbud.

Da der findes mange hegntyper, og da kvaliteten kan variere markant, er det svært at give et nøjagtigt svar på, hvad et hegn egentlig koster. Vi vil ikke desto mindre forsøge at komme med et kvalificeret svar på dit spørgsmål. I dag skal det ikke handle om hegn i al almindelighed, men om kvalitetshegn.

Privat eller erhverv

Inden vi kommer ind på, hvilke faktorer der har betydning for prisen, vil vi gerne pointere, at der forhandles hegn til både private boligejere såvel som virksomheder. Vi har besøgt en dansk forhandler for at blive klogere på, hvilke hegn der står i høj kurs hos de to kundetyper. Nedenfor giver vi dig overblikket.

Privat:

  • Smedejernshegn
  • Raftehegn
  • Panelhegn

Erhverv:

  • Panelhegn
  • Fletvæv
  • Skydeporte
  • Landbrugshegn

Hvilket hegn er du på udkig efter i øjeblikket? Se mere på pithegn.dk, hvis du ikke har besluttet dig for, hvilket hegn du vil købe endnu. Der er masser af inspiration på anviste hjemmeside.

Det afhænger prisen af

Prisen på et hegn afhænger af gode grunde ikke kun af én faktor. Kvaliteten har selvfølgelig noget at sige, men prisen afhænger også af højde, længde m.v. Endvidere har det noget at sige, om du skal have hjælp til opsætningen, eller om du klarer det selv. Står du selv for opsætningen, kan du slippe forholdsvist billigt. Du kan evt. indhente et tilbud på det ønskede hegn inkl. opsætning, hvis du ikke selv er så handy anlagt.

Når du skal investere i et nyt hegn til hjemmet eller virksomheden, så bør du så vidt muligt undgå kun at fokusere på prisen. Det er i hvert fald også værd at tage højde for, hvor simpelt (eller besværligt) det er at vedligeholde hegnet. Din tid er værdifuld, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt at købe et vedligeholdelseslet eller vedligeholdelsesfrit hegn. Dem findes der heldigvis masser af.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here