Home Erhvervsøkonomi Hvad koster en professionel massageordning?

Hvad koster en professionel massageordning?

523
0
Massør

Som selvstændig erhvervsdrivende er du sikkert blevet tilbudt et væld af forskellige firmaordninger – lige fra frugtordninger til parkeringsordninger. I dag skal det dog ikke handle om hverken frugt eller parkering, men derimod om massage.

Står du i spidsen for en større eller mindre virksomhed, så er du nok klar over, at det er din opgave at få medarbejderne til at føle sig glade og værdsatte, men hvordan skal du bære dig ad med det?

Det er en kendsgerning, at man kan arbejde med arbejdsglæde på mange forskellige måder. Man kan for eksempel vælge at forkæle sine medarbejdere med gratis massage hver uge eller måned – alt efter hvad man finder passende.

Det afhænger prisen på firmamassage af

Det er ikke muligt at oplyse en specifik pris, da prisen selvfølgelig afhænger af forskellige faktorer.

Du kan hos raskrask.dk selv vælge, om du vil købe et klippekort, eller om du vil indgå en fast aftale. Sidstnævnte mulighed er den mest fordelagtige, idet man kan slippe for unødig administrativt arbejde og desuden kan spare mange penge.

Alle virksomheder kan få glæde af en massageordning – store som små. Dog er det typisk nemmere at forhandle en god pris hjem, hvis man repræsenterer en større virksomhed med mange ansatte.

Indhent et uforpligtende tilbud

Er du overbevist om, at dine medarbejdere vil sætte pris på en massageordning, så bør du indhente et tilbud. Det er ganske gratis og helt uforpligtende at bede om et tilbud, hvorfor du ikke har noget at miste ved at give det et forsøg. Du kan jo altid afslå tilbuddet, hvis du indser, at virksomhedens økonomi ikke rækker til en massageordning.

Den ugentlige eller månedlige massage vil med al sandsynlighed få dine medarbejdere til at føle sig gladere, mere motiverede og generelt bedre tilpas, hvorfor investeringen er givet godt ud.

Slutteligt vil vi gerne råde dig til at indgå en aftale, hvor du og din virksomhed ikke bliver bundet i flere måneder eller år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here