Home Sparetips Den korte guide til at spare penge på fester og byture

Den korte guide til at spare penge på fester og byture

0
Den korte guide til at spare penge på fester og byture

Dette blogindlæg er sponsoreret

Nordea og Gallup har på baggrund af en stor undersøgelse af unges vaner påvist, at unge slet ikke bruger så mange penge på byture, som man ellers kunne tro. Undersøgelsen viste, at 4 ud af 10 studerende bruger mindre end 150 kr. i byen.

Hører du til blandt dem, som ofte bruger mange penge i byen? Så vil denne guide være som skrevet til dig. Du kan nemlig læse alt om, hvordan du kan spare penge på fremtidige fester og byture.

Fest

Byg din egen bar og fest derhjemme

Er du træt af, at en stor del af din indtægt går til entre, garderobe, alkohol og drikkepenge, så bør du overveje at holde dig væk fra byen i en periode. Man behøver jo ikke at lægge vejen forbi det lokale diskotek hver gang, man føler sig i festhumør.

Skal du skære ned på dit festbudget, så vil det være en god idé for dig at indrette din egen hjemmebar, så du kan invitere dine venner til en god gammeldags privatfest.

Du bør i første omgang købe følgende til din hjemmebar:

  • Barudstyr
  • Bartilbehør
  • Glas
  • Isterningmaskine
  • Drinksbøger

Bartilbehør og barudstyr er en bred betegnelse, hvorfor man bør overveje, hvad man reelt har brug for af tilbehør og udstyr. Du kan som regel komme langt med en vinkøler, blender, drinksmixer og dehydrator.

Tip: Barlife.dk sælger alt i bartilbehør.

Hvad angår køb af glas, skal du huske at købe både champagneglas, vinglas, cocktailglas og shotsglas. Man må ganske enkelt aldrig gå ned på glas.

Hold dig fra de eksklusive natklubber

Skal du gøre dig forhåbninger om at spare mange penge op, så hjælper det ikke noget, at du bruger en formue på sjov og ballade. Ergo er det ikke hensigtsmæssigt for dig at besøge nogle af lokalområdets eksklusive natklubber. Din formue kan i hvert fald hurtigt få ben at gå på, hvis du bruger flere tusinde kr. på fester og ballade hver måned.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here