Home Andet Hvad koster en fodboldrejse?

Hvad koster en fodboldrejse?

0

ANNONCE: Dette er en reklame

Fodboldfeberen har længe hærget rundt om i verdenen, og intet tyder på, at den vil aftage foreløbigt. Faktisk rangerer fodbold som den mest populære sport med mere end 4 milliarder tilhængere på verdensplan. Er du blandt de mange fodboldsfans, har du måske leget med idéen, om at gøre din næste rejse til en rejse ind i fodboldens univers. I så fald har du muligvis holdt dig tilbage af frygt for, hvad sådan en rejse kan løbe op i. Det er i artiklen her blevet tid til at be- eller afkræfte den frygt ved at se nærmere på, hvad en fodboldrejse egentligt koster.  

Fodboldrejser i Europa

For det første skal det pointeres, at prisen på en fodboldrejse selvfølgelig varierer. Det samlede beløb afhænger alt sammen af, hvilken kamp du ønsker at indtage tilskuerpladserne til, hvor i verden du vil hen, og om du planlægger at bo på luksushotel eller kan nøjes med mere mådelige forhold, når det drejer sig om indlogering. Når det er sagt, så kan du prise dig lykkelig for, at afstanden fra Danmark til mange fodboldnationer er relativ kort og dermed inden for rimelighedens grænser. Det betyder, at flybilletter sjældent koster det hvide ud af øjnene.

Taler vi fodboldrejser til England, Tyskland, Spanien eller Frankrig kan du som regel gøre det for omkring 1.500-2.000 kr. per person ved to personer, der rejser sammen. Prisen inkluderer billet til kampen, returflyrejse og to hotelovernatninger. Deler vi det op, så skal du regne med ca. 200-500 kr. for en billet til en kamp (det kan for eksempel være en kamp, hvor Manchester United spiller mod en af rivalerne), ca. 700-1.300 kr. for en returflybillet fra Danmark til det pågældende europæiske land og ca. 300-500 kr. per person ved to personer, der deler et hotelværelse.   

VM i fodbold

En fodboldrejse inden for Europas grænser kan således hurtigt gøre til en realitet. I stedet for at bruge penge på fodbold kan du selvfølgelig også vinde penge på den populære sport. Med VM i fuld gang tilbyder mange udbydere konkurrencer med interessante præmier på spil. Blandt andet kan du hos BetStars deltage i konkurrencen 100 million challenge, hvor der er intet mindre end en 1/2 milliard kroner på højkant til den, der kan forudsige resultaterne af kampene mellem nationerne. Med et sådan beløb skulle der nok være råd til en fodboldrejse eller to.

Nu sidder du måske og tænker, at den ultimative præmie må være at deltage ved VM i egen person, og netop den præmie har du i år kunnet vinde gennem FIFA og Hyundai. Her blev konkurrencedeltagere bedt om at komme op med det perfekte slogan til et eller flere af de deltagende VM-nationer, hvorefter de 32 vinderslogans blev displayet på fodboldholdenes tourbus. Vinderne af konkurrencen kunne efterfølgende glæde sig til at blive fløjet til Rusland ifølge med en ledsager for at opleve VM på tæt hold.

Fodbold VM

Ønsker du at få fingrene i et par VM-billetter ved at købe dig til dem, skal du være opmærksom på, at det som regel kræver, at du er ude i rigtigt god tid, inden VM fløjtes i gang. Ved dette års VM skulle man for eksempel ansøge om billetter til kampene inden den 31. januar 2018 – og prisen, ja den varierede en del. Ved VM’s åbningskamp var prisen på ca. 320-3.300 kr., mens billetter til finalen lå i et prisleje på ca. 710-6.670 kr. Også når det kommer til indlogering ved VM er det nødvendigt at være ude i god tid, da hoteller bookes op på rekordtid og ofte kan være en kostelig affære. Det er i hvert fald ikke uhørt, at hoteller skruer priserne op, når en begivenhed som VM finder sted i nabolaget.

Taler vi de helt store fodboldbegivenheder som VM, kræver det altså en anelse mere planlægning og et noget større budget at få en fodboldrejse til at blive en realitet, mens fodboldrejser, der centrerer sig om klubfodbold, ofte kan gøres for et rimeligt beløb. I hvert fald er en rejse altid en god investering i dit helbred, da det kan være med til at øge dit velvære og reducere stress.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here