Home Andet En rejse er en investering i dit helbred

En rejse er en investering i dit helbred

0
En rejse er en investering i dit helbred

Der findes rigtig mange måder at investere i sit helbred på. Det mest oplagte er at tegne et fitnessabonnement, udarbejde en sund kostplan og / eller gå til massage en gang om måneden.

Man kan dog også investere i sit helbred på en lidt sjovere og mere afslappende måde; ved at rejse og forkæle sig selv. I dag vil vi fortælle dig, hvordan du ved at rejse kan gøre din drøm om et sundere og mere velfungerende liv til virkelighed. Det er ikke raketvidenskab, men vi vil alligevel gerne guide dig.

Derfor er det godt for dit helbred

Det er måske lidt overdrevet at påstå, at man kan rejse sig sund, men du kan om ikke andet styrke dit helbred ved at rejse. Det er en påstand, som engelske Christine Webber (psykoterapeut) kan støtte op om.

Christine Webber har nemlig foretaget en undersøgelse, som viser, at blot én årlig ferie kan gøre dig både gladere og sundere. I denne undersøgelse målte man faktorer som blodtryk og søvnkvalitet hos to grupper af forsøgspersoner. Den ene gruppe bestod af personer, som tog på ferie i to uger, mens den anden gruppe bestod af personer, som droppede ferien til fordel for arbejde og daglige pligter. Her viste det sig, at den førstnævnte gruppe klarede sig bedst, idet de generelt sov bedre og havde lavere blodtryk end den anden gruppe.

Du kan nedenfor skabe dig et overblik over, hvilke helbredsmæssige fordele der er ved at rejse mindst én gang om året:

  • Du kan reducere dit stressniveau
  • Du kan reducere din risiko for hjerteanfald
  • Du kan få dine evt. bekymringer på afstand

Det er endvidere meget almindeligt, at man bliver både gladere og mere selvsikker, når man kommer ud og oplever verden og udfordrer sig selv på forskellige måder. Derfor kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at man holder en ferie i ny og næ. Jo ældre du er, desto mere ferie vil du typisk have brug for.

Afholder din økonomi dig fra at rejse, så kan vi måske gøre din dag lidt bedre ved at fortælle dig, at man sagtens kan få råd til at rejse trods et lavt budget. Det er i hvert fald muligt, hvis man bestiller afbudsrejser fra Billund Lufthavn. Billund Lufthavn er en pragtfuld lufthavn at rejse fra, da der er parkering lige ved døren, servicen er høj, og så er det ovenikøbet billigt at rejse fra denne jyske lufthavn. Alternativt kan man flyve fra Århus, Aalborg, Kastrup, Odense eller Karup.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here