Home Gambling Derfor er pengespil ikke for alle

Derfor er pengespil ikke for alle

563
0
Penge

ANNONCE: Indlægget er en annonce

Pengespil kan være forbundet med masser af hygge, spænding og underholdning, men det er ingen selvfølge. De ellers sjove pengespil kan faktisk blive et sandt mareridt, hvis man mister kontrollen og bruger flere penge, end man har budget til. Her bringer vi en lidt anderledes artikel, hvor vi sætter fokus på, hvorfor pengespil ikke er for alle. Artiklen er skrevet for at informere dig og andre spillere om mulige konsekvenser forbundet med pengespil.

Kan føre til økonomiske problemer

Ingen kan forhindre dig i at spille hele din løn op, men det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt at bruge for mange penge på gambling. Det bør i hvert fald ikke prioriteres højere end husleje, mad, forsikringer og andre vigtige poster. Man bør kun spille om og for penge, hvis man har penge tilovers, når man har betalt alle sine faste og variable udgifter.

Flere og flere gamblere løber ind i økonomiske problemer, idet deres tiltagende lyst til at spille ofte hæmmer deres fornuft og økonomiske sans. Det er kritisk, idet man kan risikere at skulle flytte fra hus og hjem grundet for mange ubetalte regninger. Du kan via Texaspoker.dk blive klogere på, hvordan du bør gribe den økonomiske del an.

Kan føre til ludomani

Ludomani er en alvorlig afhængighedslidelse, som typisk er forbundet med mange psykiske udfordringer. Du lider muligvis af ludomani, hvis du har en sygelig trang til at spille.

Som pårørende til en mulig ludoman skal du være god til at aflæse signaler. Den almene ludoman rummer en masse følelser af fortvivlelse, vrede og frustration. Disse følelser bør sætte dine alarmklokker i gang. Du skal endvidere være bekendt med, at løgn og hemmeligheder næsten altid hører med til ludomani.

Er dit spilforbrug lige så stille ved at tage overhånd, så bør du søge professionel hjælp, inden din lyst udvikler sig til reel afhængighed. Det kan nemlig være et langt og sejt træk at behandle ludomani. Omvendt er det slet ikke umuligt.

Kan føre til problemer i parforholdet

En ludoman vil ofte kunne finde støtte hos en kæreste eller ægtefælle, hvis vedkommende vel at bemærke kan sætte sig i personens sted og desuden er villig til at give den fornødne støtte. Desværre er det langt fra alle mennesker, som magter denne opgave. Af følgende grund vil spilleproblemer og decideret ludomani ofte kunne føre til problemer i parforholdet. Faktisk skyldes en del skilsmisser netop, at den ene part har udviklet spilleproblemer eller ludomani. Det er tankevækkende.

Brug din sunde fornuft og undgå at havne i samme situation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here