Home Gambling Vild med gambling? Sådan kontrollerer du dit spilforbrug

Vild med gambling? Sådan kontrollerer du dit spilforbrug

0
Vild med gambling? Sådan kontrollerer du dit spilforbrug

Gambling handler kort og godt om at tage chancer og tro på sit held. Det lyder umiddelbart meget uskyldigt, men det er ingen hemmelighed, at gambling er roden til mange problemer.

I dag er der rigtig mange mennesker – heraf mange danskere – som føler sig meget bidt af gambling. Faktisk er nogle mennesker så vilde med at gamble, at de slet ikke kan slippe deres spilletrang. Det er en reel udfordring, idet denne tiltagende spillelyst kan udvikle sig til ludomani – sygelig trang til at deltage i spil.

Der er delte holdninger til, om ludomani er individets eller samfundets ansvar. Der er ikke desto mindre mulighed for at få professionel hjælp, hvis ens lyst til at spille bliver så stor, at man ikke kan få hverdagen til at hænge sammen. Der er jo ingen grund til, at man skal gå fra hus og hjem, fordi man synes, at det er sjovt at spille om penge. Det er sket for mange mennesker, men det skal selvfølgelig ikke ske for dig.

MitSpil – Spillemyndighedens smarte app

MitSpil er navnet på den nye app, som skal hjælpe spilleglade danskere med at styre deres spilforbrug. Den simple – men smarte – app er lige nu tilgængelig via Google Play og App Store. Herfra kan den hentes ned helt gratis.

MitSpil app’en er placeret i kategorien livsstil på begge platforme. Du kan evt. søge efter app’en, hvis du ikke umiddelbart kan finde den i denne kategori. Før du downloader app’en, bør du danne dig et overblik over, hvad den indeholder af funktioner og muligheder. Det gør vi dig en smule klogere på herunder:

  • Spiltracker (overblik over tab og gevinster)
  • Information om ludomani
  • Hjælp til udelukkelse fra pengespil
  • Online test (test for spilafhængighed)

Spillemyndigheden – ”Få styr på dit spil, før det stikker af!”

Lad ikke din spillelyst tage overhånd

De fleste gamblere kan nikke genkendende til, at det er sjovt at spille om og for penge, men man må aldrig glemme, at der er andet i livet end gambling. Den helt store kunst er at stoppe, mens legen er god. I dét øjeblik du ikke føler dig underholdt eller godt tilpas længere, bør du slukke din computer eller anden enhed. Man får nemlig sjældent noget godt ud af at gamble, når man føler sig nedtrykt eller frustreret.

Er du interesseret i at vide mere om gambling, kan du finde en stor liste over pengespil på nettet. Husk at der altid er hjælp at hente, hvis uheldet er ude. Du bliver aldrig ladt i stikken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here