Home Privatøkonomi Undgå uønskede overraskelser hos den lokale mekaniker

Undgå uønskede overraskelser hos den lokale mekaniker

0
Undgå uønskede overraskelser hos den lokale mekaniker

At besøge den lokale automekaniker kan blive nødvendigt i rigtig mange tilfælde. Det kan f.eks. være, at motoren afgiver mislyde, at din aircondition skal serviceres, at forruden har fået et ordentligt stenslag eller noget helt fjerde. Det er alt sammen ting, der kan skabe et mere eller mindre akut behov for professionel hjælp. Selvom behovet er akut, så opfordrer vi dig til at slå koldt vand i blodet, så du ikke ender med at blive mødt af uønskede overraskelser på den økonomiske front.

Afsøg lokalområdet for de bedste autoværksteder

Skal din bil repareres eller serviceres hurtigst muligt, så bør du gøre en indsats for at finde det bedste autoværksted nær dig. Når vi skriver bedste, så hentyder vi til dem, der leverer det bedste produkt med hensynstagen til både pris, ventetid, kvalitet, service m.v. Der er f.eks. ikke meget ved at vælge et billigt autoværksted, hvis du skal undvære din bil i 3 uger uden mulighed for at få en lånebil. Så er det måske bedre at vælge en mekaniker, der kan klare reparationen i løbet af få dage og ovenikøbet tilbyder en lånebil i perioden, selvom denne mekaniker er lidt dyrere.

Søg f.eks. efter mekaniker Ballerup eller autoværksted Ballerup, hvorefter en hjemmeside som k2biler.dk vil dukke op i søgeresultaterne. Det tager under 10 sekunder at foretage sådanne søgninger.

Indhent et skriftligt tilbud på forhånd

Er du bange for at blive opkrævet en formue, så bør du på forhånd indhente et tilbud på det ønskede arbejde. For at kunne gøre dette skal du dog være 100 % bevidst om, hvad der skal laves. Er du i tvivl, så kør forbi et autoværksted og bed dem om at komme med et bud på, hvad der skal gøres for at rette op på skaden e.l.

Når du indhenter tilbud, så gør det gerne skriftligt, så du kan dokumentere, hvilken pris du har fået tilbudt. Dette vil gavne din sag ved eventuelle tvister. Vær dog opmærksom på, at tilbud ofte fungerer som prisoverslag og ikke nødvendigvis en fast pris.

Spørg evt. efter en afdragsordning

Koster den nødvendige bilreparation mere, end du kan finansiere på nuværende tidspunkt, så spørg ind til muligheden for at få delt betalingen op. Alternativet er, at du udskyder reparationen, hvilket kan have fatale konsekvenser, hvis behovet er akut. Ikke alle autoværksteder tilbyder delbetaling, men der sker ikke noget ved at spørge. Det værste du kan få er et pænt nej.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here