Home Erhvervsøkonomi Tre gode forslag til den ambitiøse og vovede iværksætter

Tre gode forslag til den ambitiøse og vovede iværksætter

0
Tre gode forslag til den ambitiøse og vovede iværksætter

ANNONCE: Dette indlæg er reklame

I dag giver vi en række gode forslag til de mange ambitiøse og vovede iværksættere, som ikke er bange for at gøre tingene anderledes og tage chancer.

Implementerer du vores råd, så har du mulighed for at øge omsætningen i din virksomhed, supplere din indkomst og slippe for en masse sure pligter. Læs artiklen, hvis du vil vide, hvad det går ud på.

Spekuler i valuta

I dag kan alle mennesker prøve kræfter med valutahandel, uanset om man repræsenterer en mindre virksomhed, eller om man ønsker at handle som privatperson. Danske spekulanter har efterhånden fået øjnene op for, at det er betydeligt nemmere at udnytte mulighederne på valutamarkedet end for blot fem år siden.

Det er aldrig for sent at spekulere i valuta, så hvis du finder denne form for handel interessant, så bør du kaste dig ud i det. Saxo er en af de udbydere, som kan hjælpe dig i gang med at handle valuta. Du får blandt mange andre fordele glæde af gode handelsvilkår og mulighed for at udnytte renteforskelle.

Har du fået blod på tanden, så læs meget mere her.

Skab et godt forhold til relevante journalister

’Dårlig omtale er bedre end ingen omtale’ er et af de citater, som har vakt allermest opsigt i det danske erhvervsliv gennem tiden. Der er måske noget om snakken, men du bør selvfølgelig undgå alle former for dårlig omtale, da du trods alt har en virksomhed og et brand at beskytte.

Rådet går på at skabe et godt forhold til relevante journalister, så man har bedre mulighed for at få en masse medieomtale. Det er med medieomtale muligt at øge kendskabsgraden til sin virksomhed, få flere nye kunder og dermed skabe øget omsætning. Ergo kan det godt betale sig at være på god fod med både lokale og ikke-lokale journalister.

Slip for de sure pligter

At være iværksætter er sjældent lig med dyre rejser, store champagneflasker og hurtige biler, selvom man godt kan få det indtryk, når man ser succesfulde iværksættere føre sig frem i medierne. Det er hårdt arbejde at være iværksætter, da man hele tiden skal tænke nyt og arbejde hårdt, hvis man skal undgå at blive overhalet af konkurrenterne.

Elsker du at være iværksætter, men er du træt af at bruge meget af din tid på sure pligter som rengøring, vinduespudsning, græsslåning og andre praktiske opgaver, så bør du gøre noget ved det. Du kan starte med at indgå et samarbejde med et lokalt rengøringsfirma, så du ikke skal bruge din dyrebare tid på at rense toiletter, støvsuge og tørre af. Besøg www.right-way.dk, hvis du har brug for en hjælpende hånd på rengøringsfronten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here