Home Erhvervsøkonomi Tjeklisten til den succesfulde konference

Tjeklisten til den succesfulde konference

590
0
Konference

Dette blogindlæg er sponsoreret

At arrangere en konference er ikke det nemmeste i verden, hvilket du snart vil erfare, hvis du netop har planer om at planlægge en konference. Drømmer du om at arrangere en succesfuld konference, som deltagerne kommer til at tale om og tænke tilbage på i årevis? Så skal du gøre brug af den tjekliste, du finder på denne side.

Kend din målgruppe

Det er først og fremmest vigtigt, at du kender din målgruppe, da din viden om målgruppen kan hjælpe dig med at gøre konferencen så relevant og givende som muligt. Af følgende grund bør du bruge energi på at undersøge, hvem din målgruppe i virkeligheden er. Den viden vil gavne dig i forhold til valg af sted, indhold og periode. Sætter du dig ikke ind i, hvem din målgruppe er, så kan din konference ende med at blive en sand katastrofe.

Hold din konference her, hvis du leder efter det perfekte konferencecenter.

Hav styr på økonomien

Det er ikke gratis at afholde en konference.

Der skal nemlig sættes penge af til både lokaler, mad, drikke, talere og meget andet. Udfordringen er at få indtægter og udgifter til at gå op i en højere enhed. Det kan kun lade sig gøre, hvis du har helt styr på det økonomiske. For at bestemme billetprisen er du nødt til at regne på, hvad det vil koste at afholde den ønskede konference, og hvor mange deltagere du forventer at byde velkommen.

Konference: Start planlægningen i god tid

Uanset om du planlægger at afholde en større eller mindre konference, så er det vigtigt, at du starter i god tid, så du når det hele inden den store dag. Du skal som arrangør have det store overblik, men du kan selvfølgelig sagtens få hjælp udefra til alt det praktiske. Det er urealistisk, at man ene mand kan stå for det hele, så lad være med at stræbe efter det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here