Home Andet Spar store summer på vagtplanlægning med disse tips

Spar store summer på vagtplanlægning med disse tips

522
0
Planlægning

Det kan være et større puslespil at få styr på planlægningen i en forening.

Når man som forening skal have alt sammen til at gå op i en højere enhed, så kan dagens 24 timer føles for få. Derfor kan det være en yderst god idé at overveje, om ikke et professionelt vagtplanlægningssystem til foreningen kunne være en god investering. I denne artikel vil vi kigge lidt nærmere på, hvordan du kan spare store summer som følger af professionel planlægning og håndtering af vagter.

Din tid er penge værd

Der er et meget klassisk ordsprog, der siger, at tid er penge.. Det er et ordsprog, som giver glimrende mening.

Vi forsøger altid at bruge vores tid så effektivt som muligt, da det betyder, at vi kan bruge den på noget, der er sjovere og mere givende end at planlægge vagter. Derfor er der stor værdi at hente i et professionelt vagtplanlægningssystem, der kan sørge for en større tidsbesparelse på alt fra administration til kommunikation i foreningen.

Det behøver ikke at være en stor investering

Det kan måske lyde som om, at et vagtplanlægningssystem er en større investering. Man skal dog se det i et bredere perspektiv, for hvor meget er din og andres tid ikke værd, kontra det der kan spares på et ordentligt system?

Du benytter dig måske af et klassisk regneark i dag, som ofte er yderst tidskrævende, og der er desuden stor risiko for, at der bliver lavet fejl. Derfor lyder vores klare anbefaling på, at du forsøger dig med en gratis prøveperiode til et planlægningssystem. Det plejer ofte at give et godt indblik i, hvor meget tid der rent faktisk kan spares.

Find det rigtige system

Det kan være lidt af en jungle at navigere gennem de mange systemer, der tilbydes til foreninger i dag. Derfor lyder anbefalingen herfra på, at du gør dit forarbejde ordentligt ved blandt andet at høre andre foreninger, hvilke værktøjer de bruger til de arbejdsopgaver, der er vigtige for jer at optimere. Personlige erfaringer og anbefalinger er guld værd i denne forbindelse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here