Home Privatøkonomi Spar penge på moderne plakater

Spar penge på moderne plakater

619
0
Rabat

Moderne plakater får mere og mere plads i danske hjem.

En plakat i en ramme kan nemlig sagtens erstatte de klassiske malerier, der i årtier har præget dit hjem. En af grundene til at netop plakater er blevet så populære er, at de er væsentligt billigere end malerier.

Der findes mange forskellige designs, så du kan få en plakat, der passer til netop din stil. Og bare fordi du vælger en plakat, kan du ofte godt få et unikt design, som du ikke finder alle steder. Nogle forhandlere af moderne plakater anvender nemlig en metode, hvor der kun produceres 100 stk. af hver plakat. Hver enkel af disse får en unik signatur, og når de 100 stk. er solgt, produceres der ikke flere i den serie. Det giver dig mulighed for at få et helt unikt kunstværk på din væg.

Plakater
PAPAPAPA

Køb fede designs og spar samtidig penge

En udbyder af moderne plakater er PAPAPAPA, hvor du kan spare en masse penge på lækre plakater. Hos denne forhandler finder du en lang række plakat serier, så der er noget til de fleste.

Hvis du f.eks. er glad for mode, kan du finde en hel fashion serie, hvor velkendte modeelementer er i fokus. Hvis du i stedet er en blandt rigtig mange, der bare ikke kan få nok pink, så er pink serien lige noget for dig. Her finder du et rigtig stort udvalg af lyserøde og pink plakater, der alle er designet af PAPAPAPA. Formålet med disse plakater er at sende et positivt budskab. Hvordan du tolker plakaten er helt op til dig, for sådan er det jo med al kunst.

Flotte plakater
PAPAPAPA

Ud over at du kan finde en masse plakater, der er nedsat, kan du faktisk spare endnu mere. På din første ordre tilbyder forhandleren hele 10 % ekstra rabat.

Med de penge du sparer, kan du overveje at investere i nogle flotte rammer, så dine plakater ikke begynder at bølge og krølle med årene. Fyld dit hus med super flotte og billige plakater; så får du et hjem, hvor øjnene bliver mættet med indtryk hver dag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here