Home Privatøkonomi Spar penge på brændstof

Spar penge på brændstof

578
0
Landevej

Priserne på benzin og diesel er blevet væsentlig dyrere de seneste år, og en liter blyfri oktan 95 er helt oppe at koste 12,75 kr. og en liter diesel koster 11,09kr. Priserne på brændstof bliver reguleret flere gange om dagen, og der er en del tips til at få en bedre brændstoføkonomi. I dette indlæg vil vi give dig nogle gode råd og tips, så du kan spare penge på brændstof.

Brændstof er oftest billigst om morgenen eller om aftenen

Benzin og diesel priserne bliver reguleret flere gange om dagen, og tankstationer justere oftest deres dagspris på brændstof kl. 10 hver dag. Og derefter bliver priserne reguleret op til flere gange. Der kan nogle gange være helt op til 1 kr. forskel på brændstofpriserne, og du finder typisk den bedste pris på brændstof om morgenen eller om aftenen. Hvis du er god til, at finde de bedste benzin og diesel priser, og du kører over 20.000 km årligt, så kan du nemt spare op til 1500 kr. ved at finde billigt brændstof.

Ubemandede tankstationer inde i byen har det billigste brændstof

Hvis du skal havde det billigste benzin eller diesel, så finder du det typisk inde i byen ved en ubemandede tankstation. Inde i byen ligger tankstationerne typisk tæt på hinanden, og der bliver derfor konkurreret hårdt på prisen, hvilke kommer forbrugerne til gode. Denne priskrig der finder sted, i større byer kan give store besparelser. Du skal undgå at tanke benzin eller diesel på en af motorvejs stationerne, da de oftest er en del dyrere.

Spar penge med et benzinkort og få op til 30 dages rentefri kredit

Du kan få et benzinkort ved de fleste tankstationer, og dette kort giver rabat på brændstof og en række andre ting ved tankstationerne. Derudover giver disse benzinkort også ofte op til 30 dages rentefri kredit på kortet, og andre gode tilbud på andet end brændstof. Det er nemt og gratis, at bestille et benzinkort ved Shell, OK eller Circle K. Du kan både bestille benzinkort på tankstationer eller via deres hjemmeside.

Opnå store besparelser ved at køre økonomisk

Der er mange gode råd, der skal hjælpe dig med at kører mere økonomisk, hvilke kan give nogle store besparelser i brændstoføkonomien. Nogle af de mest anvendte råd er, at undgå hårde opbremsninger, holde en jævn hastighed og accelerere hurtigt op i den far du ønsker. Der findes et hav af forskellige råd til at kører mere økonomisk. Du kan læse mere om disse råd her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here