Home Sparetips Sensorlamper er det økonomiske valg

Sensorlamper er det økonomiske valg

0
Sensorlamper er det økonomiske valg

Vi er alle interesserede i at spare penge de steder, der måske ikke er så interessante for os.

El-, vand- og varmeregninger er eksempler på regninger, som dumper ind måned efter måned, og hvor der derfor er mulighed for at spare store beløb i et årligt perspektiv.

Elregningen kommer sig blandt andet af det lysmæssige forbrug, du har i hjemmet. Elregningen vil vokse eller aftage afhængig af, hvor meget du bruger lyset inden for hjemmets fire vægge, hvorfor der her er potentiale for store besparelser hvert år.

Lad LED sensorlamper give dig mere luft i økonomien

Sensorlamper er de seneste år blevet meget populære i de danske hjem.

En sådan lampe med sensor bruger nemlig kun det højst nødvendige energi, og du behøver endvidere ikke tænke på at skulle slukke og tænde selve lampen. En af de helt store syndere i elregningen er de lamper, man aldrig husker at slukke, når man forlader hjemmet. På årlig basis er det mange timer, en sådan lampe er tændt uden reel grund. Dét problem er man dog foruden med en sensor lampe.

Sensorlamper (i hvert fald de nyere versioner) er endvidere produceret med LED pærer, hvilket gør energibesparelsen endnu større kontra eksempelvis de gammeldags glødepærer. Energibesparelsen er faktisk helt op til 90 procent.

Er en sensor lampe det rette valg for dig?

Ovenstående spørgsmål kan som hovedregel besvares med et rungende ja. Det afhænger dog lidt af, hvor du ønsker sensor lampen skal monteres, og hvilken funktion den / de skal have.

Der findes både inden- og udendørs lamper med sensor, og du kan endvidere få et hav af ekstraudstyr, hvis du har specifikke ønsker. Det vigtige er dog, at du finder ud af, hvor lamperne skal placeres og monteres, da det er med til at give dig en idé om, hvilken farvetone du ønsker, at lampen skal kaste af sig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here