Home Erhvervsøkonomi Sådan udvikler du din forretning

Sådan udvikler du din forretning

393
0
Forretningsmænd

Erhvervsbranchen snakker næsten aldrig om andet end forretningsudvikling. Det er nemlig utroligt vigtigt at have fokus på at udvikle sin forretning hele tiden. Men hvordan udvikler man sin forretning i praksis? Det kan du forhåbentligt blive klogere på i denne artikel!

Hvad er forretningsudvikling?

For at forstå, hvordan du udvikler din forretning, må du først forstå, hvad forretningsudvikling egentlig går ud på. Forretningsudvikling henviser nemlig til de opgaver, der hører til planlægning og implementering af de vækstmuligheder, din virksomhed ønsker at opnå. Det handler om at realisere mål, men også at sætte mål, der er realistiske. En god forretningsmodel tør at være drømmende, men den tør også være skeptisk.

En forretningsmodel kan udarbejdes inden for mange forskellige områder i en virksomhed. Det kan både være i form af ledelsesstrategier, salg og iværksætteri. Alle områder er lige vigtige, og derfor vil forretningsudvikling også gerne tilgodese alle områderne.

Business developer som nyansat?

Når man taler om at forretningsudvikling, indtænkes her også forretningsudviklere, der har dygtiggjort sig og kan træffe kalkulerede beslutninger, der tilgodeser dit firma. Termen bruges også udbredt i branchen på engelsk, nemlig: business development og business developer. Dog bruges disse termer også i ny og næ til at dække over en nyansats løse jobtitel.

Pga. dette sammenfald, kan business developer godt ende som et ord men en konnotation, der emmer af professionalisme. Det er vigtigt at dræbe myten, så den ikke forhindrer dig i at benytte en dygtig og kyndig og ægte business developer til at hjælp dig og dit brand med at finde jeres næste delmål og faktisk at føre dem til dørs!

Forretningsudvikleren, eller business developeren, beskæftiger sig med en del analytisk arbejde, der har til formål at afsløre vækstmuligheder i din virksomhed. Således undgår du, at du og din virksomhed gror fast, og at den økonomiske kurve bliver lige så kurvet som en tyk limbostang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here