Home Privatøkonomi Sådan sparer du penge på fremtidige frisørbesøg

Sådan sparer du penge på fremtidige frisørbesøg

626
0
Frisørsalon

En tur til frisøren er en af de ting, som man i virkeligheden helst vil udsætte, når man ser på det rent økonomisk. Det kan hurtigt komme til at koste spidsen af en jetjager, når håret skal klippes, vaskes, farves, eller hvad man ellers begiver sig ud i.

Omvendt, så er håret også bare noget, der skal passes, hvis ikke man vil gå hen og se usoigneret ud. Det er ærligt talt en lidt dårlig kombination for os almindelige mennesker, men naturligvis til held for alle frisørerne derude.

Der er heldigvis mulighed for at spare penge hos frisøren, og det har vi sat os for at dykke lidt mere ned i. Så læs med videre og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge, næste gang du tager til frisøren.

Studie- og aldersrabat hos frisøren

Er du studerende? Så kan det være, at du skal undersøge, om din lokale frisør har studierabat. Det er der nemlig rigtig mange frisører der har – og selv 10 % i studierabat kan være værd at tage med, når man for eksempel er til damefrisør, hvor en klipning hurtigt kommer til at koste 500 kroner.

Hvis ikke du er studerende, så kan du måske stadig få lov at få lidt studierabat. Der er nemlig diverse online organisationer, der tilbyder digitale studiekort. Her er ikke megen kontrol med, om man reelt er studerende, hvorfor det sagtens kan være noget, man tilmelder sig i sit sabbatår eller lignende. Det er organisationer som ISIC, hvor man for 150 kroner kan blive medlem i et år – et beløb, der hurtigt er tjent hjem, hvis man går til frisøren en håndfuld gange om året.

Vælger man en familie frisør, kan man også være heldig at få rabat på børneklip. Denne type af frisører vil nemlig rigtig gerne tiltrække hele familien som kunder, og børnerabat kan være en rigtig god måde at gøre dette på. Samtidig er det nemt for familien at gå til en familie frisør, fordi de alle kan blive klippet her og dermed spare både tid og penge i en travl hverdag.

Der er også masser af andre frisører, der tilbyder rabat til seniorer og pensionister, så også den ældre del af befolkningen kan holde frisuren skarp. Du finder disse frisører ved at søge efter frisør + bynavn – f.eks. herrefrisør Aalborg (hvis du er bosat i Aalborg og er på udkig efter en herrefrisør).

Det er måske ikke altid, at frisørerne skilter med, at de har rabat til specielle kundegrupper. Derfor er det altid en rigtig god idé at spørge – i værste fald får du et nej.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here