Home Lån Sådan forrenter du dit lån til din fordel

Sådan forrenter du dit lån til din fordel

588
0
Investering

Interesserer du dig for investeringer, penge og forrentning af penge? Så er du uden tvivl interesseret i at høre mere om, hvordan du formår at forrente dit lån på bedst mulig vis. Et lån behøver nemlig ikke at være en skidt ting, når hensigten er at tjene penge på det lånte beløb. Ofte kædes et lån sammen med noget negativt, men har man is i maven og indblik i diverse investeringsmuligheder, kan lån og forrentning af penge i samme kontekst ende med at klinge rigtig godt.

Det skal dog understreges, at for at få mest muligt ud af de penge, du står med i hænderne, så bør det ikke være lånte penge, hvor renten er urimelig høj. Ligger ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) på 10-20 eller mere, så er det uhyre svært at forrente disse. Det kan dog lade sig gøre, hvis den helt rigtige investeringsmulighed dukker op.

Invester pengene fornuftigt og langsitet

For at få et så stort afkast som muligt bør du tænke langsigtet i din investering. Selvom det kan være fristende at kaste penge efter eksempelvis odds eller anden gambling, så er sandsynligheden for, at du går tomhændet hjem alt for stor. Du bør derimod kigge på, hvilke langsigtede investeringsmuligheder, der giver det største procentmæssige afkast. Af eksempler på mulige investeringsmuligheder ses følgende:

  • Aktier: Det kan være en fremragende forretning at investere i aktier. Lad os antage, at du låner 1.000.000 kroner og betaler 5 % i rente. Ganske forsimplet vil lånet koste dig 50.000 kroner i renter. Formår du at forrente dit indskudte beløb med eksempelvis 10 %, så er forskellen (og dermed aktieindtægten) 50.000 danske kroner.
  • Ejendomme: Historisk set er ejendomsmarkedet udelukkende gået én vej. Jovist, vi har haft nogle kriser på boligmarkedet, men markedspriserne har altid oversteget de tidligere markedspriser efter noget tid.

Der ér dog også mulighed for at forrente sine lånte penge hurtigt, hvis du eksempelvis har mulighed for at købe en letomsættelig vare. Et godt eksempel er, hvis du har mulighed for at få fingrene i nogle populære og sjældne tøjartikler, men lige mangler de sidste penge, for at kunne betale prisen for dem. Her kan et lån vise sig at være en rigtig god løsning.

Flere har brugt ovenstående metode ved de populære Yeezy raffles, hvor én heldig vinder har mulighed for at købe de populære sko til udsalgsprisen. Der bliver dog kun produceret x antal sko, og derfor er prisen steget på dem i dét sekund, de er blevet solgt til den eller de heldige vindere.

Er du vild med ovenstående idéer? Så lån penge nu og kom i gang med at forrente de lånte penge til din fordel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here