Home Lån På udkig efter det billigste kviklån? Sådan finder du det

På udkig efter det billigste kviklån? Sådan finder du det

575
0
Pengenød

ANNONCE: Artiklen er en reklame

Hvad gør man, hvis man mangler penge og hverken kan låne i banken eller har en stor opsparing? Så vælger man at optage et kviklån. Det bør man i hvert fald overveje, hvis man ikke føler, at man har andre muligheder.

Er du ikke interesseret i at betale uoverskueligt høje renter og gebyrer de næste par år, så bør du ikke bare finde et billigt lån, men dét billigste lån. Det finder du ved at følge vores råd i denne artikel. Det er ikke raketvidenskab at spare penge på lån.

Anmod altid om mere end ét tilbud

Hvorfor råder vi dig dog til at indhente flere tilbud, hvis du kun er interesseret i at optage ét lån? Det skyldes ganske enkelt, at du nemmere kan finde det billigste lån, hvis du har noget at sammenligne med. I den anledning er det vigtigt at nævne, at der er stor forskel på at ansøge om et lån og optage et lån. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et lån, hvorfor du ikke løber nogen risiko. Du kan nemlig sagtens takke nej til det tilsendte lånetilbud, hvis renterne og / eller gebyrerne er for høje.

Du bestemmer selv, hvor mange låneansøgninger du vil sende afsted. De fleste låntagere indhenter 3-5 tilbud, men du kan i princippet godt indhente 10-12 tilbud, hvis du vil have det absolut bedste sammenligningsgrundlag. Det koster som bekendt ikke andet end tid at sende låneansøgninger.

Du kan på www.quick-laan.dk finde en lang liste over låneselskaber, som du kan tage kontakt til, hvis du har brug for et lån. Sæt evt. en eftermiddag af til at sende ansøgninger. Det kan godt svare sig.

Koncentrer dig om de samlede omkostninger

Det er groft sagt spild af tid at sammenligne renter, da en lav rente ikke nødvendigvis gør et lån billigt. Det hjælper jo ikke meget, at renten er lav, hvis du skal betale mange tusinde kroner i stiftelsesgebyr. I stedet for at sammenligne renter rådes du til at sammenligne de samlede omkostninger – altså ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent).

Det er først, når du kender de samlede omkostninger, at du reelt kan sige noget om, hvorvidt det er billigt eller dyrt at optage lånet. De modtagne tilbud bør også sammenlignes på andre punkter end blot prisen. Vær også opmærksom på udbetalingstiden, afdragsperioden og andre forhold, som kommer til at have en vis betydning for dig.

Ekstra tip: Betal dine fremtidige afdrag via betalingsservice for at gøre det let for dig selv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here