Home Lån Miniguide til at finde 5.000 kr. i budgettet

Miniguide til at finde 5.000 kr. i budgettet

591
0
Sund økonomi

Nogle gange opstår der situationer, hvor du har behov for mere luft i dit budget. Det kan hjælpe at danne et overblik over dine indtægter og udgifter. Se her, hvordan du gør.

Det er vigtigt, at du ved, hvor mange penge du bruger, i forhold til hvor mange du tjener. Med den viden er det lettere for dig at sikre, du ikke bruger flere penge, end du tjener. På den måde kan du spare penge op, som du kan bruge på det, du ønsker dig.

Læg et budget

Budgetlægning er en god mulighed for at overskueliggøre din økonomi. Mange ender i minus sidst på måneden, og det er ikke nogen holdbar løsning i det lange løb. Derfor bør du altid sikre, at du ved nøjagtigt, hvor mange penge du får ind, og hvor mange penge du bruger.

Dan et overblik over dine udgifter

Det synliggøre du overfor dig selv ved at lægge et budget. Helt konkret bør du logge ind på din netbank og starte med at skabe et overblik over dine udgifter hver måned. Sørg for, at du også tager forbehold for uforudsete udgifter, hvis du eksempelvis skal til tandlægen, din bil skal på værkstedet, eller dit kæledyr skal til dyrlægen.

Dan et overblik over dine indtægter

Når du har gjort det, skal du skrive dine indtægter ned. Det er typisk nemmere, fordi de fleste danskere har en lønindtægt som lønmodtager, hvilket betyder, at du typisk får ét beløb hver måned. I visse tilfælde kan du dog også tjene penge på aktier eller andet, som kan have en indflydelse på din indtægt. Husk at få dem med.

Træk udgifterne fra indtægterne

Nu trækker du dine udgifter fra dine indtægter, og du har dit rådighedsbeløb. Det er de penge, du kan bruge eller spare op.

Lån penge, hvis du mangler dem akut

Mangler du penge akut, så lån 5000 kroner eller et andet beløb op til 500.000 kroner mange steder på nettet. Der er mange udbydere, men du kan danne dig et hurtigt overblik på hæveautomaten.dk, så du ved, hvilke muligheder du har. Samtidig kan du danne dig et indtryk af, hvor mange penge du ender med at skulle betale for dit lån.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here