Home Lån Lån af penge for alle og enhver

Lån af penge for alle og enhver

0
Lån af penge for alle og enhver

Hvis du har brug for at låne penge, men er registreret i RKI findes der andre muligheder end banken.

Der er mange steder, hvor man kan låne på trods af registrering i RKI. Det første sted, man hurtigt kan lede, er på nettet. Her vil man hurtigt opdage, at der er andre, som ligeledes er registreret i RKI og ligeledes har brug for et lån trods RKI.

Der findes lånemuligheder indenfor alle størrelser af lån. Man kan låne alt fra et par tusinde kroner til flere hundredetusinde kroner. Det er naturligvis vigtigt at gøre sig klart, hvor meget man har brug for at låne. Det gælder om at forsøge at begrænse sig, så tilbagebetalingen ikke bliver trukket i langdrag.

Budget og tilbagebetalingstid

Det er altid en god ide at lægge en plan fra starten om, hvordan man vil betale pengene tilbage. Her kan man opstille et budget, som indeholder ens indtægter og udgifter i perioden, lånet løber over. Hvis det ser ud til, at det vil blive vanskeligt at nå og tilbagebetale lånet i tide, kan man måske nøjes med at låne lidt mindre. Hvis denne justering hjælper budgettet med at komme til at se mere realistisk ud, må man hellere indordne sig efter den plan.

Hvis det er muligt at afdrage lånet indenfor kort tid, er dette at foretrække. Ikke alene sparer man renterne, men man sparer også sig selv for at skulle gå og spekulere over det. Der findes sågar hurtige lån, hvor man for eksempel låner rentefrit de første 30 dage. Hvis man har nogle midlertidige økonomiske vanskeligheder, kan dette være løsningen for nogle.

Lånetagers alder og muligheden for hurtige lån

Man skal være opmærksom på, at der hos nogle låneudbydere er en aldersgrænse. Nogle steder skal man være fyldt 18 år for at kunne optage lån, andre steder er grænsen 25 år.

Hvis man står i en situation, hvor man bare har brug for pengene her og nu, kan dette også lade sig gøre. Det kan være, at man har modtaget et girokort, der har været halvanden uge undervejs, imens man selv har været på ferie og dermed ikke haft adgang til at tømme postkasse. Og nu viser det sig så, at regningen skulle have været betalt for en uge siden. Der findes kviklån, hvor man kan have pengene på kontoen samme dag eller dagen efter. Dette er naturligvis under forudsætning af, at man bliver godkendt til at låne med det samme.

Høje renter

Det, man skal være særligt opmærksom på, når man låner penge andre steder end i banken, er, at renten ofte er høj. Dette hænger sammen med den status, man har som person, der er registreret i RKI. Mange låneudbydere vil se dette som en ekstra høj risiko og for at sikre sig sætte renten højt. Men hvis man har lagt et budget, som har taget højde for dette, bør man kunne holde sig til sit budget og få sit lån afdraget til tiden som planlagt. Man bør i det hele taget gøre alt, hvad man kan for hele tiden at holde sig til budgettet generelt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here