Home Lån Introduktion til lånemarkedet for nybegyndere

Introduktion til lånemarkedet for nybegyndere

0
Introduktion til lånemarkedet for nybegyndere

ANNONCE: Dette er reklame

Hvordan optager man et lån? Hvad koster det at låne penge? Hvordan bliver jeg kreditgodkendt? Hvordan finder jeg det billigste lån? Hvorfor kan jeg ikke få lov til at låne flere penge? Disse og mange andre spørgsmål bør du kende svaret på, hvis du ønsker at optage et lån i den nærmeste fremtid.

Denne korte introduktion til lånemarkedet er dedikeret til nybegyndere, som aldrig har lånt penge, eller måske kun har optaget ét lån.

Bank eller låneselskab

Skal du låne penge til en ny cykel, biltrailer, mobiltelefon eller noget helt fjerde, så har du to muligheder. Den første mulighed er at låne i banken. Denne mulighed var uden tvivl den mest populære for 10 år siden, men sådan forholder det sig ikke længere.

Den anden mulighed er at tage kontakt til et internetbaseret låneselskab, som kan spare dig for en masse besvær og penge. Der er både fordele og ulemper ved at låne penge online, men det er ikke desto mindre et fint alternativ til banken. I dag kan man dårligt nok se fjernsyn eller lytte til radio uden at blive præsenteret for reklamer for låneselskaber. Man kan lige så godt indstille sig på, at låneselskaberne er kommet for at blive.

Leder du efter det bedste danske låneselskab, så besøg www.tjek-laan.dk og find en lang liste over selskaber, som har specialiseret sig i at udstede lån.

ÅOP

ÅOP er ikke blot endnu et vigtigt nøgletal, men faktisk det vigtigste nøgletal overhovedet.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og er et udtryk for, hvad det koster at optage et givent lån. Der er vel at mærke tale om de samlede omkostninger, når både renter, gebyrer og afgifter er medregnet. Alle danske låneselskaber har pligt til at oplyse ÅOP i enhver lånesammenhæng. Derfor bør du ikke acceptere et lånetilbud, hvor dette nøgletal ikke er oplyst.

ÅOP bør også fremhæves, når man sammenligner lån, da man skal tage højde for alle lånets omkostninger og ikke blot renten.

Krav til dig

Har du hørt, at danske låneselskaber godkender næsten alle ansøgninger, så har du hørt rigtigt, men du skal ikke være i tvivl om, at der stilles nogle krav til dig. Det er først og fremmest vigtigt, at du er myndig, da der ikke udstedes lån til danskere under 18 år.

Alderskravet er vigtigt, men du skal også være bekendt med, at der kan blive stillet krav til din økonomi og eksisterende gæld. Derudover er det et krav, at du er dansk statsborger og står registreret på en dansk adresse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here