Home Andet Hvordan finder jeg den rette racercykel?

Hvordan finder jeg den rette racercykel?

516
0

Dette blogindlæg er sponsoreret

Dette spørgsmål kan du finde svar på ved at læse denne guide omhandlende racercykler.

Skal der fart over feltet, så kan du ikke nøjes med en elcykel eller en mountainbike. Du skal i stedet investere i en racercykel, som netop er beregnet til at køre hurtigt. Den traditionelle racercykel kan kendes på sine tynde dæk, udvendige gear og lette stel.

Er du ved at miste overblikket? Så kan du glæde dig over, at vi giver dig et godt overblik i denne miniguide.

Hav dine ambitioner med i tankerne

Dine ambitioner bør være med til at afgøre, hvilken racercykel du ender med at købe. Der er eksempelvis ingen grund til at købe en dyr cykel, hvis du ikke har planer om at bruge cyklen mere end et par gange om måneden.

Drømmer du om at leve af cykling en skønne dag, så skal du ikke være bleg for at investere penge i en racercykel, som opfylder alle dine ønsker, selvom den måske koster lidt mere end den gennemsnitlige cykel. Få evt. din cykelkammerat eller coach til at hjælpe dig med at vælge den rigtige racercykel, hvis du ikke kan træffe en beslutning på egen hånd.

Gennemgå de vigtigste kriterier

At du giver udtryk for, at du er på udkig efter en racercykel siger ikke meget om, hvad du helt konkret søger.

For at hjælpe både dig selv og cykelforhandleren bør du opstille nogle kriterier. Du kan eksempelvis stille krav til følgende:

  • Steltype (damecykel elle herrecykel)
  • Type (comfort, lightweight, aero, gravel m.fl.)
  • Mærke
  • Krank (single, double m.fl.)
  • Stelmateriale (aluminium, carbon m.fl.)
  • Geartype
  • Bremsetype
  • Årgang

Køb en racercykel her, hvis du allerede er bevidst om, hvad du vil have. Du finder et stort udvalg af racercykler fra både Cube, Giant, Scott, Sensa og mange andre mærker på webshoppen. Der er massevis af gode tilbud i netop dette øjeblik, så slå da et smut forbi shoppen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here