Home Lån Hvordan finder jeg det helt rigtige boliglån?

Hvordan finder jeg det helt rigtige boliglån?

545
0
Lån til bolig

Dette blogindlæg er sponsoreret

Det er en kendsgerning, at de færreste mennesker har mulighed for at købe en bolig uden at låne en større eller mindre sum penge. De fleste boligkøbere optager to lån ved køb af bolig – henholdsvis realkreditlån og boliglån. Boliglån optages typisk gennem banker og ejendomskreditselskaber.

I dag skal det ikke handle om at finde den helt rigtige bolig, men derimod om at finde det rigtige boliglån. Læser du hele artiklen, så lover vi dig, at du vil blive meget klogere på, hvilke forskellige muligheder der findes på markedet.

Lær de forskellige typer af lån at kende

Først og fremmest vil vi gerne slå fast, at der ikke kun findes én type boliglån.

På det danske lånemarked taler man normalt om tre forskellige lånetyper bestående af variabelt forrentet boliglån, fastforrentet boliglån og prioritetslån. Den førstnævnte lånetype er uden tvivl den mest udbredte af de tre, men det er ikke ensbetydende med, at det er den rigtige type lån for dig. Før du begynder at jagte tilbud, bør du sætte dig ind i, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige lån.

Banken er ikke den eneste mulighed

Mange boligkøbere tror fejlagtigt, at man skal henvende sig i banken, hvis man skal optage et boliglån, men det er faktisk ikke nødvendigt. Det er nemlig også muligt at låne penge til boligkøb gennem et ejendomskreditselskab. Det kan man vælge at gøre, hvis man ikke ønsker at låne penge i banken. Sammenlign evt. fordelene og ulemperne ved at oprette en boligkredit gennem henholdsvis banken og ejendomskreditselskabet.

Værd at vide om køberbevis og lån til bolig

I din søgen på det perfekte lån skal du huske, at du godt kan anmode om et lånetilbud, selvom du endnu ikke har fundet drømmeboligen. I en sådan situation vil det være oplagt at få et køberbevis, så du får styr på, hvor mange penge du har at gøre godt med. Med et køberbevis i hånden kan du handle hurtigt – hvilket kan være en fordel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here