Home Privatøkonomi Hvad koster en ny vaskemaskine?

Hvad koster en ny vaskemaskine?

0
Hvad koster en ny vaskemaskine?

Ingen – eller i hvert fald kun ganske få – kan undvære en vaskemaskine. Det er trods alt meget tidskrævende og besværligt at vaske tøj, hvis man ikke råder over egen vaskemaskine eller bor nær et vaskeri. Er din nuværende vaskemaskine gået i stykker, så bør du investere i en ny snarest, så dit vasketøj ikke får lov til at hobe sig op.

Dagens helt store spørgsmål lyder således: Hvad koster en ny vaskemaskine? Find svaret i guiden og overvej, om du har brug for et lån.

Fra 2.995 til 8.499 kroner

Som du kan læse ovenfor, koster moderne vaskemaskiner typisk mellem 2.995 og 8.499 kroner. Der er altså mere end 5.000 kroners forskel på den dyreste og den billigste vaskemaskine. Prisoplysningerne er hentet fra whiteaway.com, som er en af landets førende forhandlere af hvidevarer, herunder vaskemaskiner.

Samsung, AEG, Whirlpool, Miele, LG og Bosch er nogle af de producenter, som fremstiller vaskemaskiner i førnævnte prisklasse. Du kender helt sikkert flere af disse brands.

Er din viden om vaskemaskiner meget begrænset, så vil du nok være tilbøjelig til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor der er så stor prisforskel på de forskellige modeller. Det er der gudskelov en ret logisk forklaring på. De mange modeller adskiller sig nemlig på mange vigtige faktorer – heriblandt disse:

  • Energiklasse
  • Motortype
  • Vaskekapacitet
  • Støjniveau
  • Design

Den dyreste vaskemaskine er ikke nødvendigvis den bedste, men begynder du at sammenligne de mange modeller, vil du erfare, at der er en ret tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Er dit hjem så småt, at du er blevet helt i tvivl om, hvorvidt du har plads til en vaskemaskine, så bør du undersøge, hvilke pladsbesparende vaskemaskiner der forhandles på det danske marked for hvidevarer. Du kan for eksempel købe en topbetjent vaskemaskine, som fylder betydeligt mindre end en frontbetjent model. Det vil jo være skørt at investere i en maskine, som man er nødt til at placere midt i rummet, fordi der ikke er plads andre steder.

Du finder den perfekte maskine på nettet

Flere og flere forbrugere handler vaskemaskiner og andre hvidevarer på nettet, så hvorfor skulle du ikke også handle her?

Et stort udvalg er noget af det, som kendetegner online markedet, men det er også værd at nævne, at der findes mange gode tilbud på vaskemaskiner online. Whiteaway.com giver dig lige nu helt op til 50 % rabat på udvalgte maskiner. Da der er tale om restsalg, er det vigtigt, at du slår til med det samme. Der er nemlig rift om de gode tilbud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here