Home Andet Hvad koster det at gå til ridning?

Hvad koster det at gå til ridning?

728
1
Ridepige

Lad os med det samme slå én ting fast; det er som udgangspunkt ikke hverken gratis eller billigt at gå til ridning. Det betyder dog ikke, at man selv skal være velhavende eller have nogle meget rige forældre for at kunne dyrke ens store interesse og passion for ridesport. Der er nemlig masser af muligheder for at holde udgifterne nede. I dag skal vi se på, hvad det koster at gå til ridning, og hvordan man kan bære sig ad med at få pengene til at række.

Besøg et online outlet med rideudstyr

Man kommer ikke langt inden for ridesport uden det rigtige rideudstyr. Derfor bør første punkt på dagsordenen være at planlægge en shoppingtur. Denne shoppingtur kunne med fordel foregå online, hvor der findes masser af outlets og udsalg. Her vil der være rig mulighed for at spare mange penge på rideudstyr. Happy Horse er en af de forhandlere, vi kan anbefale at besøge, hvis man har et presset budget. Det er via happy-horse.dk, at du kan spare op til 50 % på kvalitetsudstyr til rytter og hest.

Foruden rideudstyr kan man naturligvis ikke undvære en hestetrailer. Man behøves dog ikke nødvendigvis at gå efter den dyreste trailer på markedet. Faktisk er det muligt at leje trailere til en fornuftig dagspris. Den mulighed bør du benytte dig af, hvis du ikke kan lægge flere tusinde kroner for en trailer.

Ridesport og økonomi: Disse udgiftsposter skal du være opmærksom på

Så er tiden inde til at kigge på de forskellige udgiftsposter inden for den populære sport. I den anledning vil vi gerne præsentere dig for en overskuelig oversigt, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvad du skal ud at investere i, hvis du gerne vil starte til ridning inden for nær fremtid. Som udgangspunkt skal man dække udgifter til følgende:

  • Klubmedlemskab
  • Månedligt kontingent
  • Ridetøj
  • Opsadlingskursus
  • Hestetrailer (der er mange lejemuligheder)
  • Sadel og tilbehør
  • Stævner

En nyere undersøgelse af udgifter til forskellige sportsgrene og fritidsbeskæftigelser viser, at ridning er den absolut dyreste hobby. Det skal dog ikke afholde dig fra at starte til ridning, hvis du har et stort ønske herom.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here