Home Privatøkonomi Hvad koster det at flytte?

Hvad koster det at flytte?

0
Hvad koster det at flytte?

Dette blogindlæg er sponsoreret

Står du og skal flytte inden for den nærmeste fremtid, vil du helt sikkert gerne vide, hvilke omkostninger der er forbundet med en flytning.

Det er først og fremmest vigtigt at pointere, at ingen flytteopgaver er helt ens. Derfor kan man ikke tage det som en selvfølge, at man kan flytte lige så billigt som kollegaen eller kusinen. Flyttepriser kan nemlig variere markant alt efter postnummer og andre faktorer.

Flyt selv eller hyr et flyttefirma

Prisen på en flytning afhænger i høj grad af, om man klarer den krævende flytning selv, eller om man hyrer et flyttefirma.

Du kan med fordel hyre et flyttefirma, hvis du hverken har tiden eller energien til at agere flyttemand. Det er nemlig hårdere, end man lige tror at slæbe møbler ned fra tredje sal, hvorfor det er en god idé at betale sig fra professionel flyttehjælp.

Er du interesseret i at få kompetent hjælp til flytningen, så bør du indhente tilbud fra nogle af de lokale flyttefirmaer. Du gør klogt i at bede om et fast tilbud, så din flytning ikke lige pludselig bliver meget dyrere end budgetteret.

Lej et depotrum – hvis nødvendigt

Leje af depotrum kan være en interessant mulighed for dig, som først kan flytte ind i din nye bolig om tre eller seks måneder og i mellemtiden har brug for at få opmagasineret dine ting. Det er muligt at få opbevaret møbler og andre ejendele fra få hundrede kroner om måneden. Du kan evt. undersøge, om der findes et lagerhotel i dit nærområde.

opmagasinering og opbevaring af ejendele, herunder møbler og tøj, koster som allerede nævnt fra få hundrede kroner om måneden. Da prisen er så lav, er der ikke umiddelbart nogen grund til at få opbevaret møbler hos venner og bekendte. Man kan jo lige så godt samle sine ting ét sted.

I dit flyttebudget bør du medregne udgifter til både flyttefirma, lagerhotel og eventuelle andre poster.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here