Home Budget Guide til at holde udgifterne til legetøj nede

Guide til at holde udgifterne til legetøj nede

0
Guide til at holde udgifterne til legetøj nede

Enhver forælder ved, hvor nemt det er at købe sig fattig i legetøj, men de fleste har også erfaret, at man sagtens kan købe billigt legetøj uden at skuffe barnet. At være en god forælder handler ikke om, at man skal købe så meget legetøj som overhovedet muligt, men der skal da sættes lidt penge af til den post.

Hvordan sparer jeg penge på legetøj til min lille guldklump? Vi giver dig svaret i denne artikel.

Led efter tilbud

En tilbudsjæger er en person, som altid er på udkig efter gode tilbud. Det kan måske virke lidt fjollet at søge butikkerne og internettet tyndt for skarpe tilbud, men tiden er givet godt ud. Alle besparelser tæller, da selv en lille besparelse kan have betydning i det samlede regnskab. Gør du det til en vane at købe legetøj på tilbud, så kan du spare flere tusinde kroner set over et helt år.

Oplever du også en enorm tilfredsstillelse ved at købe ting på tilbud, så bør du ikke gå glip af de mange tilbud på legetøj. De bedste tilbud er kun ét klik væk.

Legetøj

Køb kun det mest nødvendige

Du tager med al sandsynlighed fejl, hvis du tror, at dit barn bliver lykkeligere af at have værelset fyldt op med legetøj. ”Jo mere legetøj, desto gladere bliver barnet”, holder altså ikke helt. Dermed ikke sagt, at man ikke skal købe nyt legetøj til barnet i ny og næ.

Selvom børn er glade for at lege, så risikerer du, at en stor del af legetøjet kommer til at ligge og samle støv i skabet, hvis du køber alt for meget. Derfor går rådet på at holde sig til det mest nødvendige. Tag gerne dit barn med på råd, når du skal købe legetøj, så du sikrer dig, at barnet rent faktisk vil bruge legetøjet efter købet.

Sælg aflagt legetøj

Det er meget forskelligt, hvad danske forældre stiller op med aflagt legetøj. Nogle sender det til genbrug, andre smider det ud, mens nogle helt tredje sælger det videre. Det er helt op til dig, hvad du vil gøre med dit barns aflagte legetøj, men vi vil gerne komme med et godt forslag. Vores forslag er at sælge legetøjet til en anden familie. Dermed kommer der penge i kassen, og man kan tilmed glæde sig over, at man har skånet miljøet.

I dag er det nemmest og hurtigst at sælge brugt legetøj på nettet, så det bør du også gøre. Tag billeder af legetøjet og opret nogle inspirerende annoncer – så er du i gang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here