Home Lån Guide: Få flere penge på kontoen

Guide: Få flere penge på kontoen

582
0
Penge

I dag skal det handle om, hvordan man får flere penge på kontoen på lovlig vis.

Uanset hvor mange penge du tjener, så går din fornemmeste opgave ud på at balancere dine indtægter og udgifter. Du skal kort og godt undgå at bruge flere penge, end du tjener. Rækker dine penge ikke så langt, som du ville ønske, så skal du vide, hvordan du kan skabe et større plus på bankkontoen. Det er ikke raketvidenskab.

Betal dine regninger rettidigt

Bliver man virkelig rigere af at betale sine regninger til tiden?

Nej, måske ikke, men du slipper for at betale en formue i renter og rykkergebyrer. Det er nemlig dyrt at glemme eller undlade at betale sine regninger. Du bør derfor gøre det til en vane at betale dine regninger med det samme i stedet for at udskyde betalingerne.

PBS (betalingsservice) kan meget vel blive din nye bedste ven, da du med denne betalingsløsning kan være sikker på at betale dine regninger til tiden. Løsningen kan potentielt set spare dig for mange penge.

Tag ekstra vagter på jobbet

Mere arbejde er lig med flere penge, så hvis du har mulighed for det, bør du tage ekstra vagter på jobbet. Du kan også anmode om at få pengene for overarbejde udbetalt i stedet for at afspadsere. Det er naturligvis din arbejdsgiver, der bestemmer, om det kan lade sig gøre.

Hvis der ikke er mulighed for at tage ekstra vagter, kan du overveje at finde et ekstra job, som du kan passe om aftenen eller i weekenden. Der er mange danskere, som har to eller flere jobs, så det kan muligvis også fungere for dig.

Lån dig til flere penge

At låne penge er den nemmeste, men dyreste vej til flere penge.

Du skal nemlig forvente at betale høje renter, når du optager et forbrugslån, kviklån eller en helt tredje type lån. Når det er sagt, så skal der naturligvis ikke herske tvivl om, at det kan være billigt – ja, sågar gratis – at optage et lån. Det er ofte dyrt at låne penge på nettet, men det er bestemt en fordel, at man kan optage lån uden at stille sikkerhed.

Synes du, at det er for dyrt at låne penge via et låneselskab, så kan du spørge dine nærmeste venner eller familiemedlemmer, om de vil låne dig de penge, du har brug for. Det er dog ikke nødvendigvis en god idé at låne af venner og familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here