Home Privatøkonomi Et forældrekøb kan være en glimrende investering

Et forældrekøb kan være en glimrende investering

0
Et forældrekøb kan være en glimrende investering

Det er meget populært at investere sine penge, men alle investeringsmuligheder er dog ikke lige simple.

Forældrekøb er en af de investeringsmuligheder, som er sværest at finde hoved og hale i, men dette betyder dog ikke, at det ikke er en glimrende investering. Der er selvfølgelig mange faktorer, som bestemmer, hvor god en investering dette vil være – og blandt disse faktorer kan man blandt andet nævne:

  • Fastsættelse af huslejen
  • Udvikling i boligmarkedet
  • Antal udlejede værelser

Hvis du gerne vil have den bedst mulige start og et klart overblik over forældrekøb og salg af forældrekøb, så bør du fortsætte læsningen.

Hvordan får man den bedste start på et forældrekøb?

Denne type af investering kan være ret kompliceret, og derfor kan du med fordel vælge at hyre en revisor, som kan guide dig gennem hele forløbet.

Dette vil naturligvis tage en smule af din potentielle fortjeneste, men hvis man sammenligner den tid og energi, som du skal bruge på det selv, så er det en rigtig god løsning at alliere sig med en revisor.

Vær opmærksom på disse essentielle regler omkring salg af forældrekøb

Hvis dit forældrekøb ikke længere er relevant, så er det muligvis tid til at sælge. Der findes dog et par regler ved salg af forældrekøb, som du med stor fordel kan kende til.
Dette vil revisoren naturligvis også informere dig om, hvis du har valgt at få denne type af hjælp.

Den potentielle fortjeneste – Fortjenesten ved salg af forældrekøb er skattepligtig, da du som sælger ikke selv har boet i lejligheden.

Ved salg til barn – Hvis du efter en periode vælger at sælge til dit barn, så er det tilladt at sælge boligen til 15 % under den offentlige vurdering af prisen. Herved bliver det skattepligtige beløb også en del lavere for dig, der sælger.

Så hvis du gerne vil i gang med enten køb eller salg af et forældrekøb, så kan du med stor fordel følge disse råd og eventuelt rådføre dig med en revisor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here