Home Erhvervsøkonomi Er din webshop klar til black friday?

Er din webshop klar til black friday?

584
0
Rabat

Er din webshop klar til den store salgsdag? Black friday sætter år efter år rekord for salg på internettet, kunderne elsker det da de kan købe billige produkter og julegaver på tilbud. Rigtig mange butikker henter en stor del af årets overskud på netop denne dag, så hvis du endnu ikke er helt klar, så er her et par gode tips til at blive så klar som du nu kan blive.

Klargør din kategoriside med gode tilbud

Du bør i god tid udvælge de produkter du vil sætte på tilbud og bruge til at lokke kunderne ind i butikken. Klargør hele din kategoriside i god tid og begynd ligeledes i god tid at bygge lidt links til siden så den er klar til at performe godt i søgemaskinerne.

Mange kunder går også på Google og søger efter butiksnavn + black friday og her er det vigtigt at du kommer frem med en side hvor alle dine black friday tilbud er listet.

Klargør nyhedsmail og materiale til sociale medier

Det gælder om på alle måder at være aggressiv og ikke mindst være klar på denne dag. Forbrugerne sidder klar med dankortet i hånden og er klar til at gå efter de allerbedste tilbud på nettet. 

Lav flere forskellige nyhedsbreve som du sætter til at skulle sendes ud automatisk på planlagte tidspunkter spredt ud over dagen. Du kan gøre det samme med dine opslag på sociale medier, dem kan du ligeledes planlægge til at blive postet på forskellige tidspunkter. Du kan eksempelvis gøre det med et tool som Buffer.com. Ved at du planlægger det hele dagen i forvejen, spare du en masse tid og undgår at skulle gøre det hele på den hektiske dag. 

Hvis du gør brug af affiliate, så skriv en personlig mail til de der normalt sælger mest. Skriv til dem hvad i forventer jer af årets salg, samt hvilke produkter i forventer at sælge mest af. Ligeledes henvis dem til den side hvor i vil have jeres tilbuds produkter, du skal tænke på at lige så vel som du gerne vil planlægge det meste salgs- og marketingmateriale i god tid, lige så vel vil affiliate partneren.

Find enkelte produkter som vil sælge godt denne jul

Rigtig mange vælger at købe deres julegaver på black friday og dermed spare en masse penge på julegaverne. Hvis du er smart, så finder du et par enkelte produkter som du regner med vil sælge rigtig godt denne jul og så sætter du produktet ekstra ned på black friday og promovere det på de sociale medier og i nyhedsbreve.

Selv hvis kunden ikke køber her og nu så vil du stadig være i kundens tanker hvis han eller hun vælger at købe gaven når vi kommer tættere på jul. På denne side, kan du se hvilke gaver der er populære her og nu til mænd, der er en masse at vælge imellem, så her kan du helt sikkert finde et produkt eller to du kan sætte på tilbud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here