Home Job og uddannelse En investering i sundhed er en investering i virksomhed

En investering i sundhed er en investering i virksomhed

0
En investering i sundhed er en investering i virksomhed

For en virksomhed er ens medarbejdere det vigtigste. De er tandhjulene, der får det hele til at køre rundt. Det er derfor vigtigt, at medarbejdernes sundhed og helbred prioriteres højt. Ingen medarbejder bør stå over for valget mellem at udføre deres arbejde og leve et sundt liv.

Tværtimod må arbejde og sundhed gå hånd i hånd, og det er en opgave, der hviler på virksomhedens skuldre. Så hvordan sikrer man som virksomhed sine medarbejderes sundhed, så tandhjulene fortsat kan dreje rundt?

Sørg for en sundhedsforsikring

Som virksomhed er det en god idé at tegne en sundhedsforsikring for at passe på sine medarbejders sundhed og velvære. I den forbindelse er der forskellige spørgsmål, der melder sig på banen såsom sundhedsforsikring pris, varighed, dækning m.m. Den sundhedsforsikring, man tegner, vil afhænge af virksomhedens specifikke behov og aftales med en forsikringsmægler.

Kom helbredsproblemer i forkøbet

En sundhedsforsikring er en investering. Det er ikke kun en investering i sine medarbejders sundhed og tryghed, men også en investering i egen virksomhed.

Sunde og raske medarbejdere lever ikke kun bedre liv, men har også et større overskud til at præstere bedre på deres arbejde. Skader, sygdomme, lidelser og andre helbredsproblemer påvirker ikke kun medarbejderne, men rammer i sidste ende også virksomheden selv, hvis de ikke tages hånd om.

Med en sundhedsforsikring kan man sætte ind tidligt og komme helbredsproblemer i forkøbet, inden de forværres og resulterer i alvorlige konsekvenser såsom lange sygdomsforløb.

Giv dine medarbejdere adgang til den bedste behandling

Investerer man som virksomhed i en sundhedsforsikring, giver man sine medarbejdere adgang til de bedste behandlingsmuligheder. Forsikringen dækker over en lang række goder og giver blandt andet adgang til: rådgivning, genoptræning, psykolog, fysioterapi, kiropraktor, diætist m.m.

Derudover får man også mulighed for at blive behandlet hos speciallæge eller på privathospital, som man ellers ikke får udbudt gennem det offentlige sundhedsvæsen. En god sundhedsforsikring giver altså hjælp til både det fysiske og psykiske helbred.

Skab økonomisk tryghed i tilfælde af erhvervsevnetab

En sundhedsforsikring garanterer ikke kun medarbejdernes sundhed, men sikrer dem også i tilfælde af erhvervsevnetab. Sundhedsforsikringen tegnes nemlig i kombination med en forsikring, som dækker dine medarbejderes indtægt i tilfælde af erhvervsevnetab.

Er en medarbejders erhvervsevne nedsat med 50 % eller mere, som følge af en skade eller sygdom, er deres indtægt dækket i hele deres sygdomsforløb. Dermed får dine medarbejdere ikke kun en sundhedsgaranti og adgang til hurtig behandling, men også økonomisk tryghed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here