Home Sparetips Ejer du en iPhone? Så kan du spare mange penge på reparationer

Ejer du en iPhone? Så kan du spare mange penge på reparationer

0
Ejer du en iPhone? Så kan du spare mange penge på reparationer

ANNONCE: Indlægget er en annonce

I vores digitale verden er det et must at eje en smartphone, hvis man skal være med på beatet. De kære smartphones anvendes ikke blot til kommunikationsmæssige formål, men også til mange andre formål. Du har eksempelvis mulighed for at betale regninger, læse nyheder, besvare e-mails og meget andet via din smartphone.

Alt ovenstående ved du sikkert godt i forvejen, men det er ikke sikkert, at du ved, hvordan du kan spare penge på smartphone reparationer. De gode råd i artiklen er henvendt til dig, som ejer en iPhone. Er du interesseret i at spare penge? Så gå ikke glip af de mange guldkorn.

Du kan sagtens reparere den selv

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste mennesker tager fat i en reparatør, når deres elskede smartphone går i stykker. Det gør de vel at bemærke i den tro, at man umuligt kan reparere en smartphone uden at være et teknisk geni, men det kan man faktisk godt.

Faktum er, at alle kan reparere en smartphone, inklusiv dig, som har en nyere eller ældre iPhone. Kunsten er ikke at tage en lang faglig uddannelse, men at kunne følge en guide. Der findes nemlig guides til, hvordan man reparerer digitale enheder. Følger du en guide trin-for-trin, så bør det hele gå glidende. Det er i hvert fald en god idé at gøre et forsøg, da du kan spare mange penge.

Eksempel: Skift skærmen på 15 minutter

15 minutter – så hurtigt kan man skifte skærmen på en iPhone, hvis man har en rolig hånd og kan finde ud af at følge en guide. Foruden en rolig hånd og en brugervenlig guide skal man også bruge lidt reparationsværktøj og naturligvis en ny skærm. Du kan købe skærme til alle iPhones på nettet, så du behøver ikke engang at rejse dig fra din kontorstol.

Hvad angår køb af ny skærm, så er det altafgørende, at du vælger den rigtige skærm, da de mange lagerførte skærme ikke er kompatible med alle iPhones. Er du i vildrede, så kontakt kundeservice hos den valgte forhandler. Du får jo ikke meget ud af at købe en skærm, som ikke passer til din iPhone, vel?

Gør-det-selv reparationer med eget reparationssæt

Er du træt af at bruge adskillige hundrede eller endda tusinde kroner på at få repareret din enhed, så bør du slippe din indre reparatør løs. Du bør i din henseende købe et reparationssæt, så du fremadrettet både kan reparere og skifte dele på din iPhone. Det typiske reparationssæt indeholder små skruetrækkere, sugekop og andre nyttige dele. Derudover er der mulighed for at købe en specialudviklet pincet, som er god til at få fat i de mindste dele.

Man siger jo, at øvelse gør mester, så hvorfor ikke begynde at øve dig allerede i dag? Når du bliver tilstrækkelig god til at reparere iPhones, kan du tilbyde din hjælp til venner, familie og bekendte. Det vil de helt sikkert sætte pris på, idet de ligesom dig gerne vil spare penge på reparationer. Du kan sågar gøre karriere som reparatør, hvis du ønsker det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here