Home Andet Disse sportsgrene er de mest eksklusive i verden

Disse sportsgrene er de mest eksklusive i verden

714
0
Golf og penge

I dag findes der nærmest utallige sportsgrene – nogle mere eksklusive end andre. Sætter du pris på at være en del af nogle af de eksklusive fællesskaber inden for sportens verden, så skal du læse videre. Vi gennemgår nemlig nogle sportsgrene, der udstråler klasse og eksklusivitet. Artiklen skal bl.a. handle om golf.

Golf

Golf er ikke en decideret rigmandssport, selvom den typiske golfspiller har en bedre økonomi end gennemsnittet. Rigmandssport eller ej, så er der meget prestige forbundet med at spille golf. Man skal dog ikke kun spille golf, fordi det styrker ens ego. Man skal lige så meget gøre det, da golf er en sjov sport, hvor man virkelig får frisk luft, masser af kilometer i benene og en masse smukke naturoplevelser.

Golfudstyr og priserne herpå kan måske skræmme nogle danskere væk. Der er dog gode muligheder for at købe billigt udstyr fra både TaylorMade, Titleist, Callaway og Abacus. Se udvalget her, hvis du mangler nye golfkøller, golftøj eller noget helt tredje.

Drømmer du om at leve et liv i sus og dus takket være dit golftalent, så kan du søge inspiration fra store og anerkendte golfspillere såsom Tiger Woods, Justin Rose, Patrick Reed, Dustin Johnson m.fl. Der er nok at se op til.

Tennis

Tennis er ikke bare endnu en ketsjer- eller batsport i rækken. Sammenlignet med sportsgrene som badminton og bordtennis, så er tennis en tand mere eksklusivt. Tennis har med tiden fået selskab af en ny og særlig sportsgren; padel tennis. I padel tennis kombinerer man tennis og squash – altså en kombination af to eksklusive sportsgrene.

Drømmer du om at blive den næste René Lacoste, Henri Cochet, Donald Budge, Caroline Wozniacki, Venus Williams, Serena Williams eller Steffi Graf, så få meldt dig ind i en lokal tennisklub og vær klar på mange år med intensiv træning og sund kost.

Dressur

Dressur – en kendt konkurrenceform inden for hestesport – hører også til blandt de mest eksklusive sportsgrene. Dressur er modsat de fleste andre sportsgrene ikke noget, som alle kan komme i gang med. Konkurrenceformen er nemlig forbundet med høje udgifter, da der skal afsættes penge til køb af hest, rideudstyr, ridetøj, tilmeldingsgebyrer m.v. En dressurhest kan snildt koste et sted mellem 50- og 100.000 danske kroner. Nogle af hestene er endda meget dyrere. Prisen afhænger bl.a. af køn, stamtavle, afstamning, præstationer, bevægelsesmønster og meget, meget mere. Der er altså rigtig mange ting, man skal sætte sig ind i, hvis man skal investere i en dressurhest.

Nogle af de bedste dressurryttere består bl.a. af Stinna Kaastrup, Lars Petersen, Anna Kasprzak, Daniel Bachmann Andersen og Lis Hartel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here