Home Shopping Derfor skal dansk design købes på nettet

Derfor skal dansk design købes på nettet

896
0
Design

Dette blogindlæg er sponsoreret

København, Århus, Odense, Esbjerg, Aalborg og de mange andre store danske byer boomer af butikker, som sælger dansk design, så hvorfor skal du købe dansk design på nettet? Netop det spørgsmål vil vi forsøge at svare på i denne korte guide.

Er du til Kay Bojesen, Kristina Dam Studio, Mette Ditmer, Rosendahl, Skagerak eller Snedkergården? Så må du ikke gå glip af vores bedste guldkorn.

Alle de eftertragtede produkter og brands samlet ét sted

Det er ingen hemmelighed, at der er mange fysiske forhandlere af danske designerprodukter, men butikkerne har et ret begrænset udvalg sammenlignet med digitale forhandlere. Designklassikershop har samlet alle de eftertragtede produkter og brands på én webshop, så du kan finde en masse nyt til hjemmet. Du kan eksempelvis gøre en god handel på kay bojesen bestik, hvis deres bestik falder i din smag. Her taler vi selvfølgelig om grand prix bestik, som bliver revet ned fra hylderne lige nu.

I stedet for at rende fra butik til butik kan du købe det hele på én webshop og ovenikøbet få produkterne leveret direkte til din dør. Lyder det ikke skønt?

Fair priser og gode tilbud

At udvalget er stort bør være grund nok til at købe dansk design online, men man skal også sætte pris på, at priserne er lave, og at der altid er mange gode tilbud. De danske designerprodukter er ikke decideret billige, men man kan let spare penge ved at købe design på tilbud. Du kan for eksempel opnå store besparelser på bestik, pyntefigurer, lamper og meget andet.

Stressfrit

Den tredje gode grund til at handle dansk design på nettet går på, at det er stressfrit at shoppe online. Der er nemlig ingen, hverken ekspedienter eller øvrige kunder, til at stresse dig. Således får du ro til at surfe rundt og udforske de mange muligheder, før du evt. smider et par produkter i din digitale indkøbskurv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here