Home Lån Derfor er en kassekredit et godt alternativ til et forbrugslån

Derfor er en kassekredit et godt alternativ til et forbrugslån

496
0
Pengetræ

En kassekredit er et godt alternativ til et forbrugslån, da kassekreditten ofte er en hel del billigere end forbrugslånet. Allerede nu kan vi konkludere, at denne form for kredit er billigere end et lån, og du betaler kun for den periode, hvor du har brugt din kredit.

Samtidig kan en kassekredit kobles til ens lønkonto, så du automatisk afbetaler på din kredit. Den automatiske afbetaling sikrer, at du hurtigst muligt kommer af med den kredit, som du har brugt.

Dette er med til at give dig færre renteudgifter, hvilket igen gør en kassekredit til et godt alternativ til et forbrugslån eller kviklån. Du skal dog gerne undgå at overtrække din kassekredit, da det kan blive meget dyrt i renter.

Nærmer du dig grænsen for din kassekredit, så er det derfor langt bedre at kontakte banken og fortælle om dette. Så kan I lave en aftale sammen. Dette viser banken, at du rent faktisk er seriøs og tager ansvar for din økonomi.

Tal med banken om en kassekredit

Har du ikke allerede en kassekredit, så skal du tale med din bank om dette. Normalt kræves der ikke så meget, før du får lov til at oprette en kassekredit.

Banken kender dig jo som kunde, og medmindre du tidligere har misligholdt en eller flere aftaler, så plejer det ikke være så svært at få en kassekredit.

Der kan dog være lidt forskel på størrelsen af kassekreditten. Jo mere sikkerhed banken har, desto større kassekredit vil de tillade. Er du en god og solid kunde med et velbetalt job, så vil de højst sandsynligt være meget samarbejdsvillige.

Du kan dog også oprette et almindeligt lån, hvis du har brug for at låne et større beløb. Der er nemlig en øvre grænse for kassekreditten, hvorfor et banklån i enkelte tilfælde kan være et bedre alternativ.

Læs mere om lånemulighederne på moneylender.dk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here