Home Privatøkonomi Flyforsinkelser er denne sommers buzzword – se her hvorfor

Flyforsinkelser er denne sommers buzzword – se her hvorfor

1263
0
Firmatur

Hvis du er hjemvendt fra en ferie, som er gået til en destination syd for grænsen, hvor transportmidlet på dele af vejen har været et fly, så er der relativ stor chance for, at du har oplevet en flyforsinkelse.

Flyforsinkelser er desværre gået hen og blevet en almindelighed blandt mange af branchens flyselskaber, hvilket skaber stor gene hos forbrugerne. Har du selv oplevet en forsinkelse (eller måske endda en aflysning) på din rejse i år, så kan du uden tvivl nikke genkendende til, at irritationen og frustrationen ingen ende vil tage. Det ér trods alt ens ferie, som man har arbejdet for i et helt år.

Det er dog ikke derfor, at vi kalder flyforsinkelser for denne sommers buzzword. Læs med herunder.

Tjen penge på at være udsat for et forsinket fly

Et forsinket fly er irriterende og frustrerende, uanset hvordan man vender og drejer den. Du kan dog vende situationen til noget positivt, hvis du er lidt fiks på fingrene. I dag er der nemlig mulighed for at få en ret stor erstatning og kompensation, hvis du har været udsat for et forsinket fly. Det bedste af det hele er næsten, at du ikke skal røre en finger, ud over at du naturligvis skal give det juridiske selskab dine oplysninger samt relevante informationer om flyet.

Hvis din forsinkelse eller aflysning lever op til kravene for erstatning, kan du se frem til en klækkelig sum penge, som du ellers ville være gået glip af.

Betyder det så, at forsinkede fly er blevet en god ting at komme ud for? Næppe; det er blot blevet en tand mere overkommeligt, når det nu kan give et positivt ryk i ens privatøkonomi.

Det hele afhænger dog af, om din forsinkelse lever op til kravene for erstatning.

Sådan søger du erstatning

Erstatning søges nemmest gennem de selskaber, som dagligt hjælper flere hundrede danskere med deres erstatningssager mod flyselskaberne. Disse juridiske selskaber tager sig af alt det praktiske, og derfor skal du blot oplyse dem om dine informationer samt relevant data omkring flyforsinkelsen.

Nemheden ved processen har blandt andet medvirket til, at der i dag findes apps, hvorigennem du nemt og hurtigt kan søge om erstatning. Det kan være uhyre smart at have sådan en app liggende fast på din smartphone, så du til hver en tid kan søge erstatning for et forsinket fly, hvis nu uheldet skulle være ude.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here